Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 03.12.2016.
10:06
alo.rs, Vestionline A

Poljubila braću, pa se obesila u dvorištu!

- Bila je dobro dete i dobra učenica. Nikom se ni na šta nije žalila - rekao je u petak za “Alo!” Miodrag Golubović (62), deda petnaestogodišnje učenice Marijane Golubović, koja se preksinoć obesila u dvorištu porodične kuće u selu Zlot kod Bora.

pixabay.com
Marijana Golubović se nikome nije žalila na probleme, ne zna se razlog samoubistva

Ništa nije ukazivalo na tragediju

Miodrag kaže da je kobne večeri sa sinom Draganom (41) i snajom Aleksandrom Predić otišao do brata u selo, a da je Marijana ostala u kući sa mlađim bratom, koji ima 11 godina, i godinu dana mlađim sinom svoje maćehe.

- Gledali su televiziju, a onda je Marijana rekla dečacima da ide u kotlarnicu da napuni kotao drvima. Obojicu ih je poljubila i otišla. Pošto nije dolazila, njen brat i sin od maćehe su otišli u dvorište i našli Marijanu obešenu između kuće i letnje kuhinje. Tamo je stavila kanap i obesila se. Unuk nas je odmah nazvao i mi smo se za tri minuta stvorili kod kuće - priča šokirani Marijanin deda.

On navodi da je njegov sin pokušao na sve načine da oživi Marijanu.

Majka ih je napustila bez reči

- Presekli smo kanap. Sin joj je davao veštačko disanje i masirao srce, ali smo onda videli da je pomodrela. Joj, šta će deda sada bez nje... Svaki put bi me poljubila kada bi išla u školu, a dan pre toga sam je u 15.15 dočekao kada je došla autobusom iz Bora - kroz plač priča neutešni Miodrag.

Marijanin deda dodaje da se njegov sin Dragan od Marijanine majke Milene razveo pre nekoliko godina, kada ih je, kako kaže, bez bilo kakvog nagoveštaja ona napustila.

- Samo je rekla da ide da nahrani svinje i otišla. Čuli smo da se preudala. Zvala je decu da dođu kod nje u Beograd, ali oni nisu hteli - kaže on. - Marijana nam je rekla da neće da ide kod očuha. Marijanina majka je viđala decu, a moj sin je brinuo o njima. Radio je u rudniku i ni u čemu nisu oskudevali.

Onda se oženio Aleksandrom, koja je imala sina iz prvog braka, a ona se dobro slagala sa Marijanom.

- Kao drugarice su bile - priča Miodrag dok čeka da mu sin Dragan javi vesti sa obdukcije.

Imala je dobar odnos sa ocem i maćehom

Miodrag kaže da Marijanin otac nije bio strog prema njoj ni po kojem pitanju, kao i da joj ništa nije branio.

- Baš naprotiv. Imao je razumevanja za nju i mlađeg sina. Marijana je ovih dana popravila na više ocenu u školi, a moj sin joj je kupio mesečnu markicu jer je svaki dan putovala u školu u Bor. Imala je drugarice i niko od njih ne zna zbog čega se ubila - dodaje deda učenice, čije je samoubistvo šokiralo sve meštane Bora i okoline.

Meštani Zlota kažu da je Marijana bila tiha i povučena i da nisu primetili da se druži sa lošim društvom.

Policija je uzela Marijanin mobilni kako bi videli sa kim se poslednji put čula i dopisivala.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 05.12.2016. 22:24
Strašnooo.....tuga do neba...! Jedna tiha i dobra duša ode ka nebu...očito da je nešto veliko tištalo njena nejaka pleća....Strašno da nemam riječi......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online