Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 14.08.2016.
10:47
Alo, Vestionline A

Prijavila oca policiji: Tata mi je silovao ćerke!

Deda R. M. (63) iz Golupca kod Požarevca uhapšen je u subotu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke od četiri i pet godina, otkrila je ćerka, koja ga je u kući zatekla spuštenih gaća pred zlostavljanim devojčicama, saznaje tabloid "Alo!".

pixabay.com
Sve je više pedofila u Srbiji

- Slučaj je policiji prijavila njegova ćerka. Prema njenim rečima, svoje dve devojčice ostavila je dedi na čuvanje, a kad je došla po njih, zatekla je svog oca spuštenih gaća dok maloletne devojčice od četiri i pet godina pokušava da natera da ga oralno zadovolje - kaže izvor blizak celom slučaju.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. S druge strane, ukućani uhapšenog R. M. tvrde da mu je ćerka sve namestila zbog toga što joj nije dao novac.

- Prethodnog dana mu je pred svima nama rekla da će ga smestiti dvadeset godina u zatvor jer neće da je pomogne novčano. Tvrdim da moj otac ovo ne bi uradio unukicama, koje voli. Mislim da je moja sestra sve namestila kako bi mu se osvetila - kaže očajni sin uhapšenog čoveka.

Takvog mišljenja je i njegova supruga, koja takođe živi sa svekrom u istoj kući sa dvoje dece. 

- Pa mi imamo ćerku. Nikada mu tako nešto nije palo na pamet. Mogu vam samo reći da nijednog trenutka devojčice nisu ostajale same sa dedom. U pitanju je lažna prijava - objašnjava snajka uhapšenog.

Kako "Alo!" saznaje, uhapšeni deda bio je šokiran zbog hapšenja i u policiji se pravdao da mu je sve namešteno.

- Istraga je u toku. Deca će biti saslušana u prisustvu majke i psihologa. Zbog osetljivosti celog slučaja policija neće iznositi više detalja.

Nedelja 14.08.2016. 13:02
Zašto brisanje komentara na ovu vest koja je pre svega šokantna i nije za zezanje ?
Ponedeljak 15.08.2016. 22:41
Ако је ово заиста тачно....том старом манијаку сипати солну киселину у грло и на колац са њим и свим извитопереним педофилима и манијацима...па на сред села или града гдје живе....па да следећи манијак зна шта га чека ако покуша слично....!!!
Ponedeljak 15.08.2016. 22:41
Ако је ово заиста тачно....том старом манијаку сипати солну киселину у грло и на колац са њим и свим извитопереним педофилима и манијацима...па на сред села или града гдје живе....па да следећи манијак зна шта га чека ако покуша слично....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online