Nedelja 14.08.2016.
10:47
Alo, Vestionline

Prijavila oca policiji: Tata mi je silovao ćerke!

pixabay.com
Sve je više pedofila u Srbiji

- Slučaj je policiji prijavila njegova ćerka. Prema njenim rečima, svoje dve devojčice ostavila je dedi na čuvanje, a kad je došla po njih, zatekla je svog oca spuštenih gaća dok maloletne devojčice od četiri i pet godina pokušava da natera da ga oralno zadovolje - kaže izvor blizak celom slučaju.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. S druge strane, ukućani uhapšenog R. M. tvrde da mu je ćerka sve namestila zbog toga što joj nije dao novac.

- Prethodnog dana mu je pred svima nama rekla da će ga smestiti dvadeset godina u zatvor jer neće da je pomogne novčano. Tvrdim da moj otac ovo ne bi uradio unukicama, koje voli. Mislim da je moja sestra sve namestila kako bi mu se osvetila - kaže očajni sin uhapšenog čoveka.

Takvog mišljenja je i njegova supruga, koja takođe živi sa svekrom u istoj kući sa dvoje dece. 

- Pa mi imamo ćerku. Nikada mu tako nešto nije palo na pamet. Mogu vam samo reći da nijednog trenutka devojčice nisu ostajale same sa dedom. U pitanju je lažna prijava - objašnjava snajka uhapšenog.

Kako "Alo!" saznaje, uhapšeni deda bio je šokiran zbog hapšenja i u policiji se pravdao da mu je sve namešteno.

- Istraga je u toku. Deca će biti saslušana u prisustvu majke i psihologa. Zbog osetljivosti celog slučaja policija neće iznositi više detalja.

2024 © - Vesti online