Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 26.05.2016.
13:38
alo.rs A

Svekrva Jelene Marjanović: Neću svojim moćima lečiti dok mi bog ne kaže

Zorica, svekrva ubijene Jelene Marjanović u izjavi za "Alo" je rekla da neće svojim moćima lečiti nikoga dok joj bog ne kaže kada da počne sa radom.

facebook.com
Jelena volela da boravi udelu kuće u kojoj je Zorica radila

- U žalosti sam za svojom snahom. Ne znam kada ću početi da radim. Čekam znak od boga kad dođe vreme i ja ću onda otvoriti vrata za svoje mušterije - kaže Zorica.

Komšinica Zorice Marjanović tvrdi da je ona najviše posla imala dan pre nego što će Jelena nestati, tog 2. aprila ove godine.

- Zorica ovde radi već pune dve decenije. Dolaze joj i mladi, i stari, i javne ličnosti i oni nepoznati - dodaje komšinica, tvrdeći da je i Jelena svoj mir često tražila u delu kuće u kojem je radila njena svekrva.

Kako "Alo!“ saznaje, ova žena je dnevno imala najmanje 60 mušterija iz svih delova Srbije. I što je još zanimljivije, nema čoveka koji se požalio na njen rad.

Ona je bila ta koja je svakodnevno dobijala pisma zahvalnosti, a svojim radom proširila je krug mušterija.

Inače, svekrva brutalno ubijene pevačice Jelene, Zorica Marjanović, najtajanstvenija je osoba u porodici i mnogi sumnjaju da ona krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do rešenja zločina koji već nedeljama potresa Srbiju. Ona se bavi bioenergijom i nadrilekarstvom, a upravo u tome leži razlog njenog veoma čudnog ponašanja. Do sada se nijednom nije pojavila u javnosti, niti dala izjavu otkako je Jelena nastradala, čak se nije pojavila ni na njenoj sahrani, što je mnogima bilo veoma čudno. Saslušana je u policiji povodom posla kojim se bavi. Od nje su oduzeti svi rokovnici, pisma i beleške. Razgovarano je i sa ljudima koji su bili njeni klijenti, ali sem reči hvale, niko ništa o njoj nije rekao.

- Zorica ne sme ni da priđe grobljima i zbog toga nije bila na Jeleninoj sahrani, kao ni na ispraćajima mnogih nama dragih ljudi - ispričao je pevačicin svekar Vladimir Marjanović nekoliko dana nakon zločina.

Zoran Marjanović, muž ubijene zvezde "Granda“, dogovorio je prekjuče izgradnju spomen-ploče na nasipu u Borči, gde je pronađeno telo njegove supruge. Na spomen-ploči, kako je do sada dogovoreno, naći će se samo ime, prezime i slika Jelene Marjanović. Podsećanja radi, Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Jelenin suprug Zoran Marjanović tog dana policiji je prijavio njen nestanak. On je tada policiji i medijima rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila od njih kako bi otišla na trčanje i da joj se nekoliko minuta kasnije izgubio svaki trag.

POVEZANE VESTI

Petak 27.05.2016. 20:48
Ви из "VESTI online" ...стварно постајете булеварски портал јер из дана у дан промовишете будалаштине и глупости! Шта је ово сад? Промоција гатаре, разних видовњака, бјелих и црних магова.....??? Хоћете опет да се врати вријеме Клеопатре...видовитих ових и оних....МА СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!
Petak 27.05.2016. 20:54
Већ 2 мјесеца овдје из дана у дан пишете о овом несрећном догађају око Јелениног уб-иства....Износите свакодневно разноразне тезе и теорије...Преносите непоуздане информације и појединости које треба да остану у домену истраге и људи који раде на овом случају! Преносите из блица...ало и курира...најгорег папирног смећа који зарад што боље продаје бомбастично преносе што језивије појединости....?! Па ако раде они не морате и ви да их копирате....?! Гдје вам је етика и људска савјест....размишљате ли како је њеној мајци и ближњима које има.....???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online