Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 14.05.2016.
12:17
Vestionline A

Nemci specijalnom metodom rešavaju ubistvo Jelene Marjanović?

Ubica ubijene pevačice Jelene Marjanović mogao bi da bude otkriven, nakon što snimci sa tri sigurnosne kamere na nasipu u Borči budu analizirani u Nemačkoj.

facebook.com
Da li će se konačno rešiti misterija njenog ubistva: Jelena Marjanović

Naime, inspektori koji rade na ovom slučaju uspeli su da nađu i provere sedam od osam osoba, koje se pojavljuju na ovim snimcima. Zasad je jedino nepoznat identitet čoveka na biciklu.

On se na snimcima toliko loše vidi, da je potpuno nejasno da li vozi bicikl ili motocikl. Tako da će stručnjaci nemačke policije na institutu u Vizbaden pokušati da “izoštre snimak” i tako omoguće da se otkrije identitet misterioznog čoveka.

Ovaj trag bi mogao da bude poslednja prilika, da policija pronađe dokaz i otkrije ubicu pevačice, koji je nepoznat još od 2. aprila, odnosno čitava 43 dana.

Sagovornik iz istrage, koja je debelo zagazila u drugi mesec, kaže da bi snimak sigurnosnih kamera, mogao da bude krunski dokaz, ako bude upotrebljiv.

Analiziraju se snimci sa tri bezbednosne kamere. Jedna se nalazi na kući porodice Jahović, koja gleda na nasip, a druga na prodavnici, na početku puta za naselje Crvenka. Treća kamera je sa kretnice gradskog autobusa.

- Na tim snimcima se osim Marjanovića, pojavljuje tačno sedam osoba. Njih sedam smo uspeli da identifikujemo, sa slušamo i proverimo. Ustanovili smo da niko od njih nema veze sa ubistvom. Ostao je osmi čovek, o kome ne znamo ništa, osim da nosi plavičastu odeću i da nešto vozi. Snimak je toliko loš da ne može da se ustanovi ni da li je to što vozi bicikl ili motor – objašnjava izvor blizak istrazi.

On je dodao da je od velikog značaja da se otkrije ko je taj čovek, jer bi se tako zatvorio krug mogućih ubica.

- Zbog toga smo snimak poslali u Nemačku, na forenzički institut u Vizbaden, gde njihova policija specijalnim metodama pokušava da “izoštri”snimak, da se filtrira i tako omogući da “skinemo” identitet čoveka, koji bi mogao da bude ubica.

Ukoliko ni ova metoda ne uspe, zločinac će ostati neotkriven, smatra on, i dodaje da  je rešenje ovog slučaja i dalje prioritet srpske policije

POVEZANE VESTI

Petak 20.05.2016. 14:56
12 дана је јавност у ЦГ са стрепњом ишчекивала исход нестанка малог Огњена Ракочевића? 12 дана полиција, ватрогасци, грађани и рониоци су претраживали сваки кутак Подгорице...у тих 12 дана чак су неки медији написали да га је отац склонио у циљу да његовим нестанком добије новчану надокнаду......!!! Дјечак је на жалост у недјељу пронађен на ушћу Мораче у Скадарско језеро и налаз обдукције је показао да је тјело било у води 10 до 12 дана, што се поклапа са његовим нестанком. ЗАШТО ОВО СВЕ ПИШЕМ? Па исти случај је ево већ 8 недјеља и са уб-ијеном Јеленом Крсмановић и до данас је безбров могућих и немогућих верзија. Данас може свако да пише шта му падне на памет и да за то ни најмање не одговара јер у медијима влада тотална анархија. То што се јавно и неоправдано ли-нчује један отац који је довољно осуђен синовим вишедневним нестанком и трагичним исходом....па кога још брига за то??? Тако и овдје осуђују се сви и нико није крив....важно је сензационализмом да се што боље продају 5-парачке новине, па боже мој.....Show must go on.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online