Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 17.05.2016.
08:49
Alo.rs A

Meštanima Borče sumnjiv Zoranov sin: Bio ludo zaljubljen u maćehu?

Istraga u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović (33) već mesec i po dana nije se odmakla od početka, a meštani Borče tvrde da im je najsumnjiviji Zoranov sin U. M. (17) iz prvog braka, koji je „ludo voleo svoju maćehu“.

facebook.com
Svaki dan donosi novu teoriju o ubistvu Jelene Marjanović

On je zbog činjenice da je maloletan u prisustvu dede Vladimira saslušan u policiji, ali nije mogao na mnoga pitanja da odgovori.

- Taj mali je nakon povratka iz policije okupljenim ljudima u njegovoj kući rekao: „Ljudi, deda je z*****o stvar!“. Bio je vidno uznemiren, a od momenta kada je nađena mrtva njegova maćeha povukao se unutar porodice, kao i ostali Marjanovići - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Meštani u jedan glas tvrde da iza ubistva stoji cela porodica Marjanović, jer je sve tako dobro odrađeno.

- Zoranov sin ima čudnu narav i gotovo da ne priča ni sa kim. Dok je Jelena bila živa, samo je o njoj pričao. Pred drugarima se hvalio da ima najlešu maćehu koja peva kao slavuj i da je mnogo voli. Reklo bi se bio je opčinjen njome - tvrde meštani Crvenke.

Inače, od prvog dana istrage sve se vrti oko porodice Marjanović.

- Nema dokaza da bi iko bio uhapšen. Dok se istraga ne privede kraju svi su pod budnim okom policije. Ne može se reći ni da je ubica iz porodice Marjanović, niti da je to neko drugi. Marjanovići jesu sumnjivi jer svakodnevno iznose neke nove detalje i time remete policijsku istragu. Govore o famoznom momku koji je hteo da preskoči kuću, o Jeleninom obožavaocu, svađi između dve porodice, o čoveku sa štapom koji se šetao nasipom... - dodaje sagovornik lista "Alo".

Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene, već osam nedelja tvrdi da ne zna ko je i zbog čega ubio njegovu dragu. On je jedan poligraf prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti, nakon čega je podvrgnut drugom.

- Ono što je svakako iznenadilo inspektore jeste što ih je Zoran, nakon što su mu saopštili da je Jelena ubijena, pitao da li je umrla od udaraca u glavu. Postavlja se pitanje kako je on to mogao znati? U policiji je u nekoliko navrata pričao nepovezano i čak usmeravao inspektore u drugim smerovima. Na kraju se pravdao da je sve to radio jer ga je ubistvo potreslo - dodaje naš sagovornik.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.05.2016. 21:01
12 дана је јавност у ЦГ са стрепњом ишчекивала исход нестанка малог Огњена Ракочевића? 12 дана полиција, ватрогасци, грађани и рониоци су претраживали сваки кутак Подгорице...у тих 12 дана чак су неки медији написали да га је отац склонио у циљу да његовим нестанком добије новчану надокнаду......!!! Дјечак је на жалост у недјељу пронађен на ушћу Мораче у Скадарско језеро и налаз обдукције је показао да је тјело било у води 10 до 12 дана, што се поклапа са његовим нестанком. ЗАШТО ОВО СВЕ ПИШЕМ? Па исти случај је ево већ 8 недјеља и са уб-ијеном Јеленом Крсмановић и до данас је безбров могућих и немогућих верзија. Данас може свако да пише шта му падне на памет и да за то ни најмање не одговара јер у медијима влада тотална анархија. То што се јавно и неоправдано ли-нчује један отац који је довољно осуђен синовим вишедневним нестанком и трагичним исходом....па кога још брига за то??? Тако и овдје осуђују се сви и нико није крив....важно је сензационализмом да се што боље продају 5-парачке новине, па боже мој.....Show must go on.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online