Utorak 17.05.2016.
08:49
Alo.rs

Meštanima Borče sumnjiv Zoranov sin: Bio ludo zaljubljen u maćehu?

facebook.com
Svaki dan donosi novu teoriju o ubistvu Jelene Marjanović

On je zbog činjenice da je maloletan u prisustvu dede Vladimira saslušan u policiji, ali nije mogao na mnoga pitanja da odgovori.

- Taj mali je nakon povratka iz policije okupljenim ljudima u njegovoj kući rekao: „Ljudi, deda je z*****o stvar!“. Bio je vidno uznemiren, a od momenta kada je nađena mrtva njegova maćeha povukao se unutar porodice, kao i ostali Marjanovići - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Meštani u jedan glas tvrde da iza ubistva stoji cela porodica Marjanović, jer je sve tako dobro odrađeno.

- Zoranov sin ima čudnu narav i gotovo da ne priča ni sa kim. Dok je Jelena bila živa, samo je o njoj pričao. Pred drugarima se hvalio da ima najlešu maćehu koja peva kao slavuj i da je mnogo voli. Reklo bi se bio je opčinjen njome - tvrde meštani Crvenke.

Inače, od prvog dana istrage sve se vrti oko porodice Marjanović.

- Nema dokaza da bi iko bio uhapšen. Dok se istraga ne privede kraju svi su pod budnim okom policije. Ne može se reći ni da je ubica iz porodice Marjanović, niti da je to neko drugi. Marjanovići jesu sumnjivi jer svakodnevno iznose neke nove detalje i time remete policijsku istragu. Govore o famoznom momku koji je hteo da preskoči kuću, o Jeleninom obožavaocu, svađi između dve porodice, o čoveku sa štapom koji se šetao nasipom... - dodaje sagovornik lista "Alo".

Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene, već osam nedelja tvrdi da ne zna ko je i zbog čega ubio njegovu dragu. On je jedan poligraf prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti, nakon čega je podvrgnut drugom.

- Ono što je svakako iznenadilo inspektore jeste što ih je Zoran, nakon što su mu saopštili da je Jelena ubijena, pitao da li je umrla od udaraca u glavu. Postavlja se pitanje kako je on to mogao znati? U policiji je u nekoliko navrata pričao nepovezano i čak usmeravao inspektore u drugim smerovima. Na kraju se pravdao da je sve to radio jer ga je ubistvo potreslo - dodaje naš sagovornik.

2024 © - Vesti online