Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 06.05.2016.
08:55
Alo rs, Vestionline A

Na Jeleninoj trenerci nađen svekrvin DNK

Jedan od izolovanih ženskih DNK tragova koji su nađeni na trenerci Jelene Marjanović (33) koja je mučki ubijena pre više od mesec dana pripada njenoj svekrvi Zorici Marjanović.

facebook.com
Ko je ubio Jelenu?

Ovo, ipak, nije dokaz koji bi policiju moglao da dovede do rešavanje ovog misterioznog slučaja.

- Policija je na početku istrage uzela DNK uzorak od svih članova porodice, među kojima je bila i svekrva. Kako je Jelena živela sa njima, nije čudno da je upravo njen DNK izolovan. Ni nakon ovog saznanja policija nema dokaz da je pomenuta žena eventualni izvršitelj - objašnjava sagovornik lista "Alo" blizak celom slučaju.

Prema njegovim rečima, obducenti su sumnjičavi da je ženska osoba mogla da načini veliki broj udarca.

- Jeleni je na nekoliko mesta smrskana lobanja od siline udarca. Prema našem iskustvu, retko je da žena može tako da udara. Mislimo, ipak, da je ubica muškarac jake konstitucije. Moguće da je ženska osoba samo pomagač. Ipak, istraga će uskoro sve razjasniti - kaže izvor lista "Alo".

Da li je Jelena trovana pre ubistva?

Inače, obducenti koji su nekoliko sati temeljno radili na slučaju svirepo ubijene pevačice, pre nego što su njeno telo predali porodici, uzeli su njenu krv, urin i sadržaj iz želuca. Kada je Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo veštačenje, oni su sav materijal podvrgnuli analizi, kako bi se utvrdilo da li je nesrećna žena možda i trovana. Te analize traju dugo, ali se rezultati mogu očekivati uskoro.

Policija obilazi nasip da ubica opet ne napadne

Inspektori MUP-a Srbije juče su bili na nasipu u naselju Crvenka u redovnom obilasku i kontroli, piše "Alo." Obišli su naselje i raspitivali se da li je neko od meštana primetio nešto neobično, kao i da li su u kraju videli nepoznatu osobu ili automobil. Raspitivali su se da li se neko sumnjiv eventualno interesovao za rezultate istrage.

Policija sumnja da će Jelenin ubica napasti novu žrtvu na nasipu, ali iz predostrožnosti redovno obilazi mesto događaja. Njihova istraga je preusmerena na Borču zbog pretpostavke da se ubica, kao i saučesnici tamo kriju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.05.2016. 21:32
Један од изолованих ДНК на Јелениној тренерци припада њеној свекрви......али то инспекторима не говори ништа ко је извршилац зл-очина ............?! Мени ово заиста личи да ј**** луд збуњеног!!! У старту су направљене катастрофалне грешке од стране полиције као прво допуштено је свакаквим пискаралима да се несметано мотају око Јеленине куће....око насипа...по Борчи......итд Можда је и тако изгубљено много важних трагова и доказа...........
Nedelja 08.05.2016. 21:35
Да ли је поред овог трага ДНК свекрва можда приведена.....? Да ли је можда поново испивана.....? Да ли је можда свекрва поново приведена или не дај боже испитана на полиграфу....? Све у свему чини ми се да полиција ипак неког или нешто.....крије ???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online