Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 22.04.2016.
09:37
Alo rs, Vestionline A

Hapse li sve Marjanoviće: Evo zašto je svako od njih osumnjičen za ubistvo

Dvadeset dana nakon svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović u Borči, ubica još nije uhapšen. Inspektori su ovo naselje češljali i četvrtak, a u međuvremenu je ispitan gotovo svaki stanovnik Borče za koga se sumnjalo da je nešto znao ili video. Među njima su i Jelenin muž Zoran i članovi njegove porodice...

facebook.com
Već 20 dana traže ko je ubio Jelenu

Zoran Marjanović - suprug

Na salušanju u policiji tvrdio je da je te subote, 2. aprila, oko 15 časova sa suprugom Jelenom Marjanović i petogodišnjom ćerkom Janom na nasipu u neselju Crvenka u Borči došao kako bi ona trčala. Nakon toga nije je više video, niti čuo. Umesto policiju, pozvao je novinare i rekao da je njegova žena nestala.

- Četiri sata nisam hteo da zovem policiju jer sam čekao zahtev za otkup - tvrdio je Zoran. Od trenutka kada je Jelena nestala, on je pio velike doze lekova za smirenje. U policiji je proveo 48 sati. Prvo poligrafsko ispitivanje je prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti. Lekovi su ga učinili tihim i bez emocija. Za njegovo zadržavanje nije bilo dokaza.

Vladimir Marjanović - svekar

Jelenin svekar Vladimir je do pre nekoliko dana vodio glavnu reč u porodici Marjanović. On je bio taj koji je do najsitnijih detalja pričao za medije sve o svom sinu, supruzi i snahi. Na saslušanju u policiji nije znao da kaže gde je njegov sin bio u trenutku kada je Jelena nestala.

Na poligrafskom testiranju je navodno pao na pitanjima u vezi sa povezanošću njegovog sina sa ubistvom. Nije bilo dokaza na osnovu kojih bi bio zadržan. On je tvrdio da njegov sin nije ubica i da bi ga se odrekao u tom slučaju.

Zorica Marjanović - svekrva

Zorica je saslušana u policiji, ali osim o porodičnim stvarima, ništa nije znala da kaže. Nije prisustvovala sahrani svoje snahe Jelene jer, kako tvrdi, "to loše utiče na njenu energiju". Njen suprug Vladimir nije dozvolio novinarima da išta napišu u vezi s njom i zapretio je tužbama. 

- Moram vam reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka - rekao je Vladimir kako bi zaštitio svoju suprugu. 

Zorica je najtajanstvenija osoba u ovoj porodici i mnogi sumnjaju da krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do razrešenja ovog zločina.

Miloš Marjanović - Jelenin dever

Miloš je, takođe, navodno pao na poligrafu. Zna mnogo detalja o Jeleninom i Zoranovom odnosu. Međutim, u policiji je tvrdio da ne zna gde je nestala Jelena i da je u celu priču uvučen onog trenutka kada su po Borči tražili Jelenu. Nije želeo da priča sa novinarima.

Uroš Marjanović - Zoranov sin iz prvog braka

Salušan je u policiji, ali s obzirom na to da je maloletan, nije poligrafski testiran. Njegov "zadatak" ovih dana bio je da tera novinare od kuće i preti. Oštar je bio i u policiji.

Vera - Jelenina kuma

Salušana je jer je pozvala policajce i obavestila ih o nestanku Jelene Marjanović. Nije znala da odgovori na pitanje da li je neko pretio Jeleni. Sumnja se da je znala sve o odnosu Jelene i Zorana jer je svakodnevno bila sa njima.

Sanja P. - prva Zoranova supruga

Sanja je poznavala Jelenu još dok je bila u braku sa Zoranom Marjanovićem. Na salušanju u policiji bila je najpotresenija. Tvrdila je da Zoran nije ubica i da je bio pažljiv suprug dok je ljubav trajala.

POVEZANE VESTI

Subota 23.04.2016. 22:58
Не схватам патолошку потребу да штампа и други медији ево 20 дана развлаче случај у вези ове трагедије. Зашто се не остави полицији и форензичарима да раде свој посао без присуства медија и када се коначно дође до неких сазнања да се са тим изађе у јавност. Новинари као да нису људска бића...без емпатије.....и без осјећаја кривице пишу све и свашта не марећи за то да ли можда својим морбидним насловима код Јелениних најмилијих, а то су несрећна мајка и ћеркица, отварају још више ионако отворене ране......? Да ли размишљају да ће Јеленина ћерка одрасти и да ће када одрасте бити у прилици да чита грозне наслове...те уб-ијена са 30 удараца у главу.....те лобања јој пукла на неколико мјеста....те ударана чекићем за ексе-ре....те уб-ио је љубавник ....итд Да ли размишљају ти монструми из штампе како је мајци када ово чита? Срам да их буде! Имају ли они сестре...ћерке....мајке.....? Па ако је и све овако како пишу зар није довољно мајци што је ћерку јединицу изгубила на овако свиреп начин, а жена ионако болесна од канцера. Гдје је тим пискаралима морал? Имају ли зрнца мозга и савјести......?!
Subota 23.04.2016. 23:00
Ево већ 20 дана...из дана у дан...разноразне теорије и тезе....а ухапшен још нико није а кад ће не знамо....?! Ово је брука и срамота да се толико дана пише све и свашта и да се ни мртвој Јелени Марјановић, и даље не да мира ни спокоја !!!
Subota 23.04.2016. 23:04
Данима већ читамо разне теорије те било је ово...те десило се оно....?! Мислим да полиција и надлежни органи треба да раде свој посао и тек када дођу до неких правих чињеница да се то објави а не овако данима, развлачење и черечење већ на жалост мртве Јелене...те уб-ијена је са 20 удараца у главу! Те лобања јој је пукла на неколико мјеста...! Те није ту уб-ијена ...већ тамо негдје ...па довезена до насипа...итд Ево сад најновије да је уб-ио робијаш из Забеле јер су били у вези....? Шта рећи...? Мислим да је нехумано и нељудски од стране свих ових пискарала који оваквим насловима настоје да што боље продају своје 5-парачке листове а при томе не размишљајући да ли поступају хумано према Јелениним најближим и према њој мртвој !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online