Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 15.04.2016.
16:55
espreso.rs A

Nova teorija: Jelenu ubio robijaš iz Zabele sa kojim je bila u vezi?

Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović potreslo je celu Srbiju, a uprkos tome što policija neprestano radi na rasvetljavanju ovog zločina, ime ubice i dalje nije poznate. Postojale su različite informacije o tome ko je usmrtio pevačicu, a prema najnovijem saznanju medija, reč je o zatvoreniku iz Zabele sa kojim je ona, navodno, bila u vezi.

facebook.com
Teorija mnogo, a ubica pevačice Jelene Krsmanović i dalje je na slobodi

Naime, kako saznanje portal espreso.rs od izvora bliskog istrazi, među zatvorenicima u Zabeli se uveliko priča o ovoj teoriji, a navodno i policija zna za ovu priču, ali nema dovoljno čvrstih dokaza.

Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend. Vreme ubistva se poklapa s ovim podacima, jer je pevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do kuće.


Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje. Znao je gde i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negde pored staze i napravi svoj krvavi pir.

U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom.

A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića.

Espreso je pokušao da proveri ovu priču u MUP-u Srbije, međutim, ni zvanično, ni nezvanično, niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše ova saznanja zbog, ugrožavanja istrage.

POVEZANE VESTI

Subota 16.04.2016. 01:46
Kakav publicitet ? Provlačiće je godinu dana po naslovima. Ispade da je imala više ljubavnika nego godina života. Bilo kako zašto je jednostavno nazovi novinari ne ostave da počiva u miru ???
Nedelja 17.04.2016. 22:20
Заиста ево већ 15-ак дана, како нас разна пискарала "бомбардују" бесмисленим насловима и тривијалним појединостима које сматрам да нису баш за широку јавност и за штампу а тиче се несрећног краја Јелене Марјановић! Аман људи, нека надлежни органи раде свој посао и нека коначно дођу до неког резултата и на трагу гнусном уб-ици јер је овакво свакодневно пискарање јако нељудски и нехумано како према уб-ијеној Јелени, тако исто је нехумано и према њеној мајци и маленој ћеркици, која је ето на прагу живота на тако суров начин остала без најбитнијег бића и лишена мајчине љубави.... !!!
Nedelja 17.04.2016. 22:23
Страшан зл-очин да немам ријечи! На тако свиреп начин је окончан живот једне младе жене, мајке, ћерке....Видјела сам је 2 пута када је гостовала у Паровима, а до тада нисам ни знала за њу јер не пратим Гранд...Пинк и остала музичка такмичења.... Та 2 пута ми се допала и пријатно сам се изненадила како је отпјевала пјесме....Грехота до Бога....што оде овако....страшнооо!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online