Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 20.08.2015.
04:49
Z. Marjanović - Vesti A

Nemački penzioner godinama jurio Ivanu

Predrag je bio patološki zaljubljen u moju Ivanu i nudio joj je novac da bude sa njim, što je ona konstantno odbijala. To smo znali svi u kući, ali nismo ni pretpostavljali da može da ubije Ivanu. Ovo je za "Vesti" izjavio Vujadin Vasić (29) iz sela Katrga kod Čačka, nevenčani suprug Ivane Ilić (24), konobarice koju je u ponedeljak u centru Kraljeva s dva hica u grudi usmrtio Predrag Pavić (72) iz istog sela.

Z. Marjanović
U šoku: Suprug Vujadin i očuh Nebojša

Nakon zločina i policijske potere za Pavićem, koja je trajala dvadesetak minuta i završena je njegovim hapšenjem u Mrčajevcima, osumnjičeni je na saslušanju u policiji rekao da je ubio Ivanu zato što mu je njena porodica dugovala novac. Ovo, međutim, za "Vesti" demantuje Vujadin Vasić koji je sa Ivanom i njenom trogodišnjim ćerkicom iz prvog braka živeo u selu Katrga kod Čačka. S njima zajedno živeli su i Ivanina majka, tri sestre i očuh Nebojša.

- Ništa mu nismo dugovali, ali je Predrag bio patološki zaljubljen u Ivanu. Nekoliko godina je saletao Ivanu i nudio joj novac kako bi bila s njim u vezi. Slao joj je joj je poruke na mobilni telefon koje su bile takve sadržine da ne mogu ni da ih citiram, a za te poruke i njegovo saletanje Ivane znali smo svi u kući. Iz tih razloga sam svakog dana ispraćao Ivanu do posla i sačekivao je da završi posao kako bismo kući došli zajedno. Ovog puta je Pavić iskoristio priliku kad sam na dva-tri dana morao da otputujem na Kosovo odakle sam rodom i, eto, Ivane više nema. Svašta smo mogli da očekujemo, ali da starac u tim godinama ubije mladu ženu zbog neuzvraćene ljubavi, to nismo - ističe za "Vesti" Vujadin Vasić.

Da je Predrag Pavić, koji je godinama radio u Nemačkoj, tamo zaradio penziju i koji je u selu važio za bogatijeg čoveka zaista Ivani predlagao ljubavnu vezu potvrđuje i Ivanin očuh Nebojša Marković.

Z. Marjanović
Nema utehe: Sestre ubijene Ivane

- Nedavno sam otišao u Pavićevu kuću i upozorio ga da više ne dosađuje Ivani. On je obećao da će prestati, ali umesto da održi obećanje, Pavić je ubio Ivanu! Još smo u neverici, a kolika je naša tuga, to ne mogu da opišem - naglašava Marković.

U kući ubice Predraga Pavića, u kojoj žive njegova supruga, dvoje dece koji su već sredovečni ljudi, i nekoliko unuka niko nije bio spreman da govori o zločinu koji je počinio njihov otac.

- Tu nema šta da se priča. Svi smo u šoku - bilo je sve što je rekao Pavićev sin koji je insistirao da mu se ne pominje ime.

Ivana Ilić biće sahranjena danas u selu Katrga kod Čačka.

Ivana bila vrlo vredna

Ivanine koleginice i Mileta Popadić, vlasnik kafića u kome se dogodilo ubistvo, imaju samo reči hvale za ubijenu Ivanu.
- Bila je iz siromašne porodice, ali veoma lepa i vredna žena. Taj Pavić je s vremena na vreme dolazio u kafić. Popio bi sok i kafu i nije pravio nikakve probleme. Ništa nije nagoveštavalo tragediju - rekao je Popadić koji je kao i mnogi Kraljevčani ogorčen zbog ubistva Ivane Ilić.

 

Ubica: Davao sam i po 600 evra za seks

Predrag Pavić saslušan je u policiji, a pred inspektorima je, prema pisanju beogradskih medija, tvrdio da je Ivani plaćao za seksualne usluge!
"Rekao je da je već duže vreme imao seks sa Ivanom i da joj je za to plaćao. On je naveo primer i da joj je jednom prilikom dao čak 600 evra za seks. Nakon svađe zbog novca, kako je rekao, izvadio je pištolj i ubio ju je", preneli su beogradski mediji reči izvora bliskog istrazi.

 

 

 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.08.2015. 08:44
Deda je mogo za 600 e i neku starletu da rentira ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online