Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.08.2015.
08:23
B. Đokić - Vesti A

Nasilni baletan Mini pretio i otrovom

U stanu glumice Mine Lazarević (42), koju je brutalno napao suprug Goran Stanić (40), nađena je gomila oružja, između ostalih i nemački automat iz Drugog svetskog rata, poznatiji kao "šmajser". Stanić je posle sukoba u stanu sa terase pucao iz "šmajsera", koristeći manevarsku municiju, mada policija sada ispituje da li je možda pucao iz pištolja koji je između drugog oružja držao u stanu.

A. Čukić
Trpela zlostavljanje: Mina Lazarević

Podsetimo, tokom vikenda Stanić je verovatno pijan napao suprugu, poznatu glumicu, dok je u stanu bilo troje dece, njihovo dvoje i dete koje je Lazarevićeva ima iz prethodne veze.

- Kako smo saznali, tukao je Minu pištoljem. Pobegla je iz stana sa decom, pošto je suprug počeo da joj preti da će je ubosti špricem u kojem je bila neka tečnost za koju je rekao da je otrov. Ona je potom pobegla iz stana sa decom i pozvala policiju - nezvanično saznaju "Vesti" u policiji.

U međuvremenu, Stanić je pre dolaska patrole počeo da puca sa terase, pa su i komšije pozvale policiju. Sada se utvrđuje poreklo oružja koje je, na čuđenje policije, nađeno u stanu poznatog baletana, člana Narodnog pozorišta.

- U stanu je nađen nemački šmajser MP40 iz Drugog svetskog rata. Nađena je, takođe, i manevarska municija za ovaj automat. Zaprepastili smo se kada smo to videli i shvatili da je po svemu sudeći šmajser ukraden iz Narodnog pozorišta. Tamo ima puno oružja i to potpuno ispravnog koje se koristi za snimanje filmova i serija. Analizira se i tečnost iz šprica kojim joj je pretio, kako bi utvrdili da li je zaista u njemu neki otrov - dodaje izvor "Vesti" iz policije.

Posle hapšenja, Staniću je određen pritvor do 30 dana i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Popio litar rakije

Mina Lazarević ne želi da razgovara s novinarima, ali o paklu koji je prošla sa Goranom otvoreno priča njen otac Ljubiša Lazarević. Kako pišu beogradski mediji, ovo nije prvi ispad Stanića koji je pištoljem lupao na vrata i tastu.

- Te večeri Goran je bio pijan. Popio je više od litar rakije, bio je ljut i nije znao šta radi. Poslednjih nekoliko meseci Goran je postao agresivan, čak je tukao i decu za svaku sitnicu - kaže Ljubiša za beogradske medije.

I dok komšije poznatog para tvrde da su živeli lepo i skladno, u njihova četiri zida ipak je sve bilo drugačije. Mina još nije odlučila da li će supruga goniti krivično, iako će on svakako završiti na sudu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online