Četvrtak 06.08.2015.
08:23
B. Đokić - Vesti

Nasilni baletan Mini pretio i otrovom

A. Čukić
Trpela zlostavljanje: Mina Lazarević

Podsetimo, tokom vikenda Stanić je verovatno pijan napao suprugu, poznatu glumicu, dok je u stanu bilo troje dece, njihovo dvoje i dete koje je Lazarevićeva ima iz prethodne veze.

- Kako smo saznali, tukao je Minu pištoljem. Pobegla je iz stana sa decom, pošto je suprug počeo da joj preti da će je ubosti špricem u kojem je bila neka tečnost za koju je rekao da je otrov. Ona je potom pobegla iz stana sa decom i pozvala policiju - nezvanično saznaju "Vesti" u policiji.

U međuvremenu, Stanić je pre dolaska patrole počeo da puca sa terase, pa su i komšije pozvale policiju. Sada se utvrđuje poreklo oružja koje je, na čuđenje policije, nađeno u stanu poznatog baletana, člana Narodnog pozorišta.

- U stanu je nađen nemački šmajser MP40 iz Drugog svetskog rata. Nađena je, takođe, i manevarska municija za ovaj automat. Zaprepastili smo se kada smo to videli i shvatili da je po svemu sudeći šmajser ukraden iz Narodnog pozorišta. Tamo ima puno oružja i to potpuno ispravnog koje se koristi za snimanje filmova i serija. Analizira se i tečnost iz šprica kojim joj je pretio, kako bi utvrdili da li je zaista u njemu neki otrov - dodaje izvor "Vesti" iz policije.

Posle hapšenja, Staniću je određen pritvor do 30 dana i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Popio litar rakije

Mina Lazarević ne želi da razgovara s novinarima, ali o paklu koji je prošla sa Goranom otvoreno priča njen otac Ljubiša Lazarević. Kako pišu beogradski mediji, ovo nije prvi ispad Stanića koji je pištoljem lupao na vrata i tastu.

- Te večeri Goran je bio pijan. Popio je više od litar rakije, bio je ljut i nije znao šta radi. Poslednjih nekoliko meseci Goran je postao agresivan, čak je tukao i decu za svaku sitnicu - kaže Ljubiša za beogradske medije.

I dok komšije poznatog para tvrde da su živeli lepo i skladno, u njihova četiri zida ipak je sve bilo drugačije. Mina još nije odlučila da li će supruga goniti krivično, iako će on svakako završiti na sudu.

2024 © - Vesti online