Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 05.04.2015.
21:26
blic.rs A

Porodica Mehić: Gospoda su rekla svoje, nek narod kaže svoje

U zgradi u kojoj je stanovao pilot Omer Mehić u Novom Sadu juče je bilo sablasno.

Tanjug
Na sahrani pilota Omera Mehića

Izveštaj obdukcije pokazuje da je u njegovoj krvi nađeno 0,68 promila alkohola (1,3 promila u urinu), a u izveštaju se to navodi kao jedan od činilaca odgovornih za tragediju. Mlađi čovek koji je otvorio vrata njegovog doma reporterima “Blica” rekao je da Mehići nemaju komentar.

- Rekli smo sve što smo imali. Gospoda u Beogradu su rekla svoje, a narod će reći svoje. Pitajte gospodu u Beogradu za komentar - rekao je predstavnik porodice Mehić.

U Novom Pazaru posetili smo udovice poginulih lekara Dževada Ljajića i medicinskog tehničara Miroslava Veselinovića. Šefka i Violeta još nisu dobile izveštaje.

- Ne gledam televiziju, ne pratim medije i ne znam šta se dešava u istrazi. Nikakve izveštaje nismo dobili, niko nam se nije obraćao iz Vojske ili Ministarstva odbrane. Volela bih da znam šta se desilo, ali ne da bih nekog okrivila za Mićinu smrt, već da bismo deca i ja znali pravu istinu - priča Violeta.

Inače, udovica Miroslava Veselinovića pre par dana je počela da radi u Opštoj bolnici u Novom Pazaru u kojoj je njen pokojni suprug radio. Supruga anesteziologa Šefka Ljajić nije bila raspoložena za razgovor sa medijima, ali smo od rođaka saznali da ni ona nije dobila nikakve informacije o padu helikoptera.

Komentar porodice letača-tehničara Nebojše Drajića, koji je prema izveštaju u vreme leta imao 0,37 promila alkohola u krvi, juče nismo uspeli da dobijemo: u njihovoj porodičnoj kući u selu Jakalj u Bajinoj Bašti niko se nije javljao na telefon.

Supruga i dvoje dece stradalog mehaničara-letača Ivana Milutinovića napustili su stan u Beogradu.

- Ivanova supruga nije tu. Cela porodica je otišla iz stana i oni ne mogu da pričaju o tome. Ja sam samo gost ovde, čuvam im kuću - rekla je žena koja se javila na njihov telefon.

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.04.2015. 21:47
Ima li, uopste u Srbiji naroda???
Nedelja 05.04.2015. 21:42
Не знам само докле ће да трпе колеге официри ? Запишава их ко како стигне... још од Словеније... а они - ћуте ли ћуте... Управо ОНИ треба да кажу своје. У ствари - не да КАЖУ него да УРЛИКНУ !!!! а народ ће их подржати....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online