Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.12.2014.
09:00
Vesti A

Zaklao ženu i sebe pred ćerkom

Srbislav Todorović (43), dok mu je majka bila na putu iz Francuske, u Svilajncu je upao u stan supruge Gordane (40) i rekao mlađoj ćerki: "Došao sam da ti ubijem mamu, tebe i sebe". Ćerku je poštedeo, a policija je izvela devojčicu iz stana u kojem su ostali okrvavljeni roditelji.

Fonet
Strašna smrt: Došao sam da ti ubijem mamu, tebe i sebe
 

Todorovići su bili u braku oko 20 godina i osim 11-godišnje ćerke koja je bila u stanu imaju i stariju devojčicu koja pohađa srednju školu u Kragujevcu. Živeli su u selu Dublje. Međutim, Gordana je zatražila razvod i poslednja tri meseca živela odvojeno u Svilajncu. Za muža nije htela ni da čuje, a kamoli da ga vidi. Mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, bila je naizmenično, po dve nedelje, kod oca i majke.

Seoske priče

- Imali su problema u braku, ali su krili. Po selu sada pričaju svašta o Gordani, ali sumnjam da je to bio razlog tragedije. Više sam sklona da verujem da se on od njenog odlaska izgubio i da nije video svrhu života - priča komšinica Todorovića u selu Dublje.

Srbislav Todorović došao je u stan oko 14 sati dok mu je žena bila na poslu. Kola je parkirao podalje da ih Gordana ne bi primetila. Izvor iz istrage kaže da je sam otključao vrata i pretpostavlja da je ključ ukrao od mlađe ćerke dok je bila kod njega. Čim je ušao, detetu je rekao šta je naumio i prestravljena devojčica pobegla je u kupatilo. Komšije kažu da se sve desilo brzo.

- Dete je zvalo pomoć, ali niko od nas nije mogao da joj pomogne jer su vrata bila zaključana. Ipak, nismo ni slutili šta se desilo dok nije stigla policija i obila vrata. Devojčica je uplakana istrčala iz stana i vikala: "Ubiće mi mamu!" Uveli smo je kod nas u stan. Sve vreme je nešto pričala, ali je malo ko od nas uspeo da je razume. Rekla je da joj je otac izvadio bateriju iz telefona kad je htela da zove mamu. Nesrećno dete nas je pitalo: "Da li mi je mama živa?" Niko nije imao srca da joj kaže istinu - priča komšinica i objašnjava da su nakon nekoliko sati po devojčicu došli ljudi iz Centra za socijalni rad.

Policija je u stanu zatekla lokve krvi i telo zaklane Gordane. Srbislav je istim kuhinjskim nožem sebi naneo povrede i izdisao je na podu. Umro je na putu za ćuprijsku bolnicu.

Komšije navode da su Srbislavljevi roditelji radili u Francuskoj i da ga je odgajila baba. Bavio se poljoprivredom i bio dobar domaćin.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online