Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 20.11.2014.
20:33
B92 A

Načelnik BG policije: Napadači na Popova opet na ulici

Dvojica dečaka koji su napali pisca i novinara Rašu Popova ponovo su na ulici, kaže načelnik beogradske policije Veselin Milić za Kažiprst B92. Kako je rekao, ti dečaci nisu u nadležnosti policije i ponovo su pobegli iz jednog beogradskog prihvatilišta u kom su bila smeštena.

Ta deca nisu u nadležnosti policije: Načelnik beogradske policije Veselin Milić
 

- Mi tu decu nađemo posle svakog izvršenog dela, ali nije tu policija da menja svest ljudi. Mi ih svaki put predamo nadležnim institucijama, a šta se nakon toga dešava to je pitanje za prihvatilište i Centar za socijalni rad, kaže Milić i dodaje da deca koja su napala Popova predstavljaju problem i za Prihvatilište za decu i omladinu i za Centar za socijalni rad i za poliicju.

- Ta lica nisu krivično odgovorna, ja sam proverio pre emisije gde su oni, pošto bi trebalo da budu u prihvatilištu u Bulevaru oslobođenja, ali ona nisu tamo, ponovo su pobegli, kaže Milić.

"To nisu deca, napali su me kao banda"

Uprkos utisku u javnosti da je glavni grad sve manje bezbedan, on je naveo da statistika pokazuje da broj krivičnih dela maloletnika smanjen za čak 900 na godišnjem nivou.

Povodom napada na biznismena Milana Beka, Milić je rekao da istražne radnje i dalje traju, ali da je već nekoliko puta pokušavao da objasni javnosti da je za analizu i utvrđivanje svih činjenica potrebno više nego što javnost zamišlja.

- Nećemo ništa paušalno iznositi pre konkretnih dokaza, rekao je Milić i dodao da su uzeti otisci, DNK uzorci, podaci sa baznih stanica, kao i da se čekala izjava Milana Beka zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Što se napada na dekana FPN Iliju Vujačića tiče, Milić kaže da je uhapešno šest lica, da su nova saslušanja zakazana za ponedeljak, kao i da ima "novih indicija u slučaju". Ipak, zbog istrage, nije želeo da govori o detaljima.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.11.2014. 21:27
to deca - nisu... sa 10 godina imati oko 300 "dela" ??? ej bre ? problem tog otpada se rešava isključivo eutanazijom....
Četvrtak 20.11.2014. 21:12
Centri za socijalni rad su organizacija koja ne zbrinjava napuštenu decu,već zdravu normalnu i dobru proglašava izgrednicima smešta ih u svoje ustanove i pravi od njih kriminalce.Neki se ipak izvuku.Ovo pouzdano tvrdim.Oni reaguju samo kad imaju ličnu korist-da maznu stan,da maznu lovu da nekog prevare,To rade Centri za socijalni rad.
Četvrtak 20.11.2014. 21:18
Ovo je duša od čoveka, ovaj Popov.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online