Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 21.11.2014.
08:45
D. N. Petrović - Vesti A

"Otac je godinama od mene tražio seks"

"Otac je godinama koristio svaku priliku da me napadne i da od mene traži seks! Maltretirao me i tukao, a ja sam ćutala i nekako se sklanjala od njega. Kad god bi kući došao pijan, najpre bi isprebijao majku, a onda bi dolazio u moju sobu i od mene tražio da mu radim grozne stvari." Kako nezvanično saznajemo, ovo je u svojoj prijavi napisala A. Č. (17), iz Novog Pazar, čiji je otac Hivzija (43) uhapšen pre tri dana zbog sumnje da je od ćerke tražio da ga oralno zadovolji.

"Spasavala sam se tako što bih ga nekako umirila, a onda pobegla iz kuće. U poslednje vreme, čim bih videla da dolazi pijan, sklanjala bih se kod rođaka i komšija dok se ne otrezni."
 

Ili na lečenje ili u zatvor

U Centru za socijalni rad odranije su upoznati s problemima u ovoj porodici i tvrde da je policija ranije trebalo da reaguje. U policiji, međutim, kažu da ništa nisu mogli da preduzmu jer su se Hivzijna supruga i ćerka ustručavale da ga prijave.


- Porodica će dobiti našu zaštitu, a sada su na potezu pravosudni organi koji treba da utvrde da li je Hivzija za zatvor ili za lečenje - ističe radnica Centra za socijalni rad koja je i ranije posećivala ovu porodicu.

Hivzija posle hapšenja nije saslušan u policiji, dok je pred tužiocem, nakon što mu je predočeno šta je uradio, sve negirao tvrdeći da jeste bio pijan, ali da nije monstrum koji bi od ćerke tražio da ga seksualno zadovoljava!


U novopazarskoj policiji objašnjavaju da je kobnog dana Hivzija došao kući potpuno pijan.


- Čim je ušao, svukao se do gole kože, stao iznad kreveta u kojem mu je spavala ćerka i tražio je od nje da ga oralno zadovolji. Mada je slične situacije preživljavala i ranije, devojka je bila šokirana. Vrisnula je i pozvala majku koja je bila u drugoj sobi. Kad je majka ušla, Hivzija je i dalje insistirao na oralnom seksu i ruke joj povlačio prema svom penisu - kažu u policiji.


Majka devojčice je odmah skočila u odbranu ćerke.


- Odgurnula sam muža i nekako uspela da uzvučem ćerku iz kuće. Krenuo je za nama, ali se spotakao i pao. Srećom, naišlo je neko vozilo i mi smo se njime odvezle u policiju. Jedna patrola je odmah otišla i uhapsila Hivziju - ispričala je supruga.


Komšije kažu da je Hivzija alkoholičar i vrlo prek čovek, a posebno je bio nezgodan kad se napije. Ističu i da je često tukao suprugu koja je više puta bežala iz kuće, a onda bi obično nasrnuo na ćerku.

POVEZANE VESTI

Petak 21.11.2014. 10:37
Predlog: obavezno kastraciju da bi gospodin shvatio gde mu se problem nalazi. Zatim zatvor, da bi odlezao za svoje prekrsaje. Posle toga ludnicu, da bi malo procistio glavu sa tabletama i da zna da nije sam. Nakon toga reha za alkoholicare. Ako sve to prezivi i jos uvek bez povoljnog rezultata onda...dati mu pistolj i jedan metak. Metak da plati!
Petak 21.11.2014. 12:03
Kriva je isključivo majka, i niko više... pristalica sam toga - sve mi diraj, dete ne diraj.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online