Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 29.11.2014.
10:46
D. N. Petrović - Vesti A

Nudio hiljadarku za seks sa učenicom

Mnoge u Novom Pazaru zaprepastila vest da je poznati vlasnik nekoliko pečenjara D. Đ. (61) uhapšen i osumnjičen da je seksualno zlostavljao maloletnu stanarku D. S. (17), učenicu Ekonomske škole u ovom gradu. Uhapšeni D. Đ, koji već ima i unučiće, još nije dao izjavu policiji pošto zbog štrajka advokata nema branioca, dok je učenica ispričala da je bila prinuđena da stanuje u Novom Pazaru pošto je iz udaljenog sela.

Osećam se loše, može deda da mi bude
 

- Kod D. Đ. sam dugo podstanarka, a moji problemi su počeli u poslednja dva-tri meseca, posebno nakon što mi se cimerka udala i otkada sam u sobi ostala sama. Gazda mi je prvi put prišao u septembru. Na saboru u porti jedne crkve kod Novog Pazara pokušao je da me poljubi. Tada sam uspela da se izmaknem, a on mi je dao 1.000 dinara govoreći da mi je to nagrada jer sam pomogla organizaciju sabora, a i učenica sam, pa mi treba džeparac. Bilo mi je nezgodno, ali tog trenutka još nisam bila sigurna da on prema meni ima i neke druge namere. Kasnije se izvesno vreme ponašao normalno, ali je pre dve nedelje opet nasrnuo na mene dok smo se mimoilazili na stepeništu kuće. Ponovo je pokušao da me ljubi i miluje po vratu i telu - ispričala je D. S. policiji i pravosudnim organima.

Humanitarac

Uhapšeni D. Đ. u Novom Pazaru važi za humanitarca koji je pomagao mnoge akcije, a posebno je organizacije raznih proslava i sabora... Dosad nije bio u sukobu sa zakonom. Njegovi prijatelji kažu da je voleo da popije i tvrde da bi samo u alkoholisanom stanju nasrnuo na stanarku.

Ona ističe da noćima nije spavala, da je strahovala da se poveri drugaricama i da sve ispriča roditeljima. Njeni drugovi i drugarice u školi primetili su da se kod nje nešto čudno događa, ali su mislili da se možda zaljubila.


- Na Aranđelovdan sam se kasno vratila u sobu, pošto sam bila na slavi. Čim došla u sobu, zaspala sam i probudila se tek oko šest ujutro. Tada se na vratima sobe pojavio gazda. Prišao mi je i počeo da me ljubi po vratu, licu i telu. Odgurnula sam ga i počela da vrištim, a on je izvadio hiljadarku, bacio je na sto i uz psovke izašao iz sobe. Istog trenutka sam otišla u policiju - ispričala je D. S.


Ona je naglasila da ničime nije dala povod gazdi za ovakvo ponašanje.


- Osećam se loše, može deda da mi bude... Treba da ga je sramota, da nisam na vreme pozvala policiju možda bi pokušao i da me siluje - rekla je devojka.

POVEZANE VESTI

Subota 29.11.2014. 12:46
ja,kao nepoznati vlasnik jednog upaljaca i dve pakle cigara nudim hordi na vlasti po ceo dinar za svaki felac... koji nam ucine.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online