Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 04.10.2014.
09:09
blic.rs A

''Udarao sam Ivanu sve dok nije ućutala''

Darko Kostić (39) saslušan je pred tužiocem, koji bio šokiran načinom na koji je uhapšeni pričao i opisivao zločin nad Ivanom Podraščić, saznaju beogradski mediji. Posle saslušanja njemu je određen pritvor do 30 dana.

Silovana, pa ubijena: Ivana Podraščić
 

''Da se razumemo, nisam je ja naterao da dođe kod mene kući. Sama je došla. Imala je valjda nekih problema kući i pobegla je. Sa njom me je upoznala moja bivša devojka. Kada je došla u kuću, hteo sam da vodimo ljubav. Ona se nešto opirala. Bez razmišljanja sam je silovao. Priznajem da jesam. Ali nisam mislio da je posle toga i ubijem. Sada ni sam ne znam kako se to dogodilo'' pričao je Kostić, koji je iz zatvora izašao u maju, navodi ''Blic''.
 

Pročitajte još:

* Mala Ivana ubijena u leglu narkomana

* Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo devojčice

* Uhapšen Darko Kostić (39), osumnjičen za silovanje i ubistvo male Ivane

* Silovana, pa ubijena: Pronađeno telo devojčice nestale pre dva meseca

On je zatim opisivao šta se događalo posle silovanja u kući na Petlovom brdu.


''Sela je na taj krevet i počela da kuka. Plakala je i vrištala. To je počelo da me nervira, baš me je smaralo. Bila mi je dosadna. Ustao sam i udario joj nekoliko šamara. Mislio sam da će stati, ali nije. Počeo sam da vičem da umukne, ali nije želela da sluša. Samo je histerisala. Zato sam počeo da je davim. Nisam mislio da je ubijem, samo sam želeo da je ućutkam. Nisam se bojao da će je neko čuti, u onoj kući niko ne može da vas čuje'', nastavio je Kostić opisivanje.


Prema Kostićevoj izjavi, devojčica je posle silovanja i batina nastavila da plače.


''Izašao sam i uzeo motiku. Vikao sam da prestane, ali se nije obazirala. Udarao sam je sve dok nije nastala tišina. Nisam znao šta da radim posle toga. Umotao sam je u ćebe na kom je ležala i izneo u dvorište. Iskopao sam rupu i tu je ubacio. Čak sam i pokušao da zavaram trag pričajući da je verovatno pobegla u Šabac'', rekao je on, a prenosi beogradski list.

POVEZANE VESTI

Subota 04.10.2014. 09:24
Zašto da se država izlaže trošku za ovog stvora.ubaciti ga među okorele robijaše, i rešena stvar.
Subota 04.10.2014. 09:56
I otkriven je kada je ovaj polustvor ciganski silovao komšinicu inače rodicu. Narednih 40 godina će imati redovan sex u zatvoru. Još je gori nego Đurić, poslije ubistva djevojčice je počinio vjerovatno više kr. djela, jedno jeste sigurno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online