Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 19.08.2014.
10:50
blic.rs, telegraf.rs A

Marko Milićev nestao u Tuskoj?

Marko Milićev, koji je osumnjičen da je pregazio Luku Jovanovića, nestao je u Turskoj, iako je srpska policija sve preduzela da do toga ne dođe, saznaje dnevni list Blic.

Marko Milićev i dalje u bekstvu
 

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao da je Milićev u Turskoj. On je tamo otišao preko agencije, i 20. avgusta mu se završava aranžman. U međuvremenu, po obajavljivanju informacija da je u Turskoj, on volšebno nestaje.

Marko Milićev je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima. Kako je na konferenciji rekao ministar Stefanović, on se sumnjiči za više krivičnih dela, mahom u vezi s prometom droge.

Pročitajte još:

Ovde potpis

* Lukin otac: Malo je osam godina robije

* "Neprihvatljivo da automobil još uvek nije pronađen"

* Ubica Luke Jovanovića u Turskoj

* Strane tablice kriju ubicu

* Saslušavani i poznati koji voze "mini morisa"?

Milićev, koji se ranije prezivao Marković, bio je u Srbiji osuđen i zbog pokušaja ubistva, na tri godine i šest meseci, a kaznu je odležao i 2011. izašao iz zatvora.

On je, takođe, u Štutgartu bio osuđen na dve godine i dva meseca. Inače, Milićev je odavno poznat policiji zbog niza krivičnih dela, a sumnja se da je pripadao određenoj organizovanoj kriminalnoj grupi sa Zvezdare koja se bavi dilovanjem narkotika, rekao je ministar.

Policijskom istragom utvrđeno je da je u trenutku saobraćajne nesreće na Brankovom mostu u “mini kantrimenu” bilo šest osoba. Za volanom je bio Marko Milićev, suvozač je bila Dana Manevski, a na zadnjem sedištu sedeli su Nikola Lepen, Tamara Bogdanović, Milica Novaković i Bojana Petrović. Posle obaranja Luke Jovanovića i udarca u “ladu”, Mini je bez zaustavljanja nastavio ka Starom sajmištu, saznaje portal telegraf.rs.

Tu je Bojana Petrović izašla iz automobila i otišla na “Fristajler”. Milićev je zaustavio taksi koji je vozio Saša Janković. U taksi su prešli Nikola, Dana, Tamara, Milica.

Dva vozila nastavila su zajedno da se kreću ka Zvezdari. Tokom vožnje Marko je telefonom zvao Bratislava Vesovića i rekao da ga obavezno sačeka kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici. Kada su stigli na Zvezdaru, Marko je platio taksisti.

Milićev je sa Bratislavom u “miniju” otišao u nepoznatom pravcu. Vratili su se posle 10 minuta bez automobila. Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u stan Bratislava Vesovića. Tu su proveli nekoliko sati, dok se nisu razišli.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.08.2014. 17:06
"....Marko Milićev, koji je osumnjičen da je pregazio Luku Jovanovića, nestao je u Turskoj, iako je srpska policija sve preduzela da do toga ne dođe, saznaje dnevni list Blic......" Исто као ономад кад је "нестао" господин Космајац у ЦГ !!! Исто тако неспособна српска полиција а такође и црногорска кад га је привела па још брже пустила уз извињење...?! ОВИ У МИНИСТАРСТВУ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА СУ ЗРЕЛИ ЗА ХАПШЕЊЕ !!!
Utorak 19.08.2014. 11:30
Dr.Slina je "sve" učinio i majku mu "nestade" ubica u Turskoj a garant gleda Silu u nekoj ascinici u uvija Tulumbe. Pa dobro Dr.Slino zar je tako tesko bilo pronaći taksistu? Ovi moroni su vam ostavili tragove i jos covek platio aranžman u Turskoj i otosao na odmor, pazi otišao nije "pobjegao" legalno sa svojim pasosem. Dakle policijo odmah masovno se porokajte!
Utorak 19.08.2014. 11:10
gde je kosmajac!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online