Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 11.08.2014.
18:32
Srna A

Stefanović: Pronalazak Lukinog ubice je prioritet za policiju

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u ponedaljak da je u nedavnom udesu na Brankovom mostu, kada je stradao Luka Jovanović, učestvovalo vozilo koje je najvjerovatnije imalo strane tablice.

Automobil koji je usmrtio Luku najverovatnije je imao strane tablice: Nebojša Stefanović
 

"Može da se kaže da je reč o vozilu koje je te noći najverovatnije imalo strane registarske oznake", rekao je Stefanović, napominjući da je to ustanovljeno prema veličini tablice koja se vidi na video-snimku.

Stefanović je dodao da se trenutno radi analiza pronađenih delova automobila nakon udesa i u saradnji sa Interpolom traga za vozilom, prenose beogradski mediji.

"Sa Interpolom i našim stranim partnerima utvrđujemo koje je godine u fabrici proizvedeno ovo vozilo, kome je prodato i da na takav način dođemo i do vlasnika vozila i eventualnog počinioca", rekao je Stefanović i dodao da se prate svi granični prelazi i analiziraju video snimci od te noći.

"Neprihvatljivo da automobil još uvek nije pronađen"

Stefanović je naglasio da je rešavanje tog slučaja "potpuni prioritet za srpsku policiju", dodajući da, nažalost, kamere koje su te noći radile nisu mogle da identifikuju registarsku tablicu automobila, već samo model vozila.

On je naveo i da je srpska policija, osim dopisa Interpolu i onoga što preduzima kriminalistička policija, uradila intervju i poligrafska testiranja sa svim licima koja su vlasnici istih vozila u zemlji i neke od njih isključila.

Policija je objavila i snimak kamera na Brankovom mostu kada je nastradao Luka Jovanović. Na osnovu snimka nemoguće je utvrditi više detalja sem marke vozila, a reč je o automobilu marke "mini moris kantrimen".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.08.2014. 18:46
Сад би сви они возачи који су попили казну због "жуте траке" и којима су послали СЛИКЕ ТАБЛИЦА НА КУЋНУ АДРЕСУ, као доказ о прекршају, требало да ТУЖЕ смрдљиву полицију, јер по овој причи, те слике УОПШТЕ не морају бити сликане у моменту прекршаја на Бранковом мосту?? Пошто полиција рече ДА НЕ МОЖЕ ДА ЗУМИРА камеру на мосту која покрива "жуту" траку...??? Треба да туже ову вашљиву државу и да је затворе једном за сва времена ... Па ово постаје неиздрживо... Кад су већ дебили неспособни, бар да ћуте...
Ponedeljak 11.08.2014. 18:48
Ajde kazite ciji sin ili cerka je ubio momka, jel neko iz SNS-a.
Ponedeljak 11.08.2014. 19:46
To je neka osoba čiji je tatko ili mamica neko i nešto - neke "mudonje" u kvazidruštvu-državi. Ko god je u vezama do guše, ako mu je neko pri vrhu države ili je u vrhu, taj je slobodan - može da gazi, može da siluje, da radi šta hoće ali da nikad ne odgovara. Da je moje dijete, stvar bih uzeo u svoje ruke i odrobijao monstruma u saobraćaju, kad nema ni države, ni zakona, ni smrtne kazne koja prosto traži da se uvede.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online