Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 22.06.2014.
11:10 >> 16:55h
J. Arsenović - Vesti A

Kraj drame u SNS: Razoružan napadač

D. G., muškarac srednjih godina koji je jutros ušao u sedište Srpske napredne stranke na Novom Beogradu uz pretnju da će se ubiti, razoružan je posle jednoipočasavne drame.

 

Prema navodima svedoka, on je ušao u prostorije stranke negde oko 9:50 časova tražeći da da mu se pomogne zbog ekonomskih problema koje ima, između ostalog i zbog nemogućnosti da ćerku upiše na fakultet u okviru budžetskog finansiranja. Portir mu je rekao da je nedelja i da u stranci nema nikog ko bi s njim mogao da razgovara, poslečega je on zamolio za parče papira kako bi ostavio svoje podatke. Čim je dobio papir, umesto olovke on je izvadio pištolj i prislonio ga sebi na vrat.

- Tražio je da pod hitno razgovara sa premijerom Vučićem ili ministrom Stefanovićem, a ako mu se približe uniformisana lica da će se ubiti - kaže izvor "Vesti".


Ministar policije Nebojša Stefanović došao je u sedište stranke negde pre 11 časova. U prisustvu ministra, direktora policije Milorada Veljovića i šefa beogradske policije Veselina Milića čovek je razoružan, posle čega su došla kola hitne pomoći koja su ga odvela na psihijatrijsko ispitivanje u bolnicu ''Laza Lazarević''.

Stefanović je rekao je novinarima da je naoružani muškarac tražio da razgovara sa nekim iz rukovodstva SNS-a. On je istakao da nije reč o osobi iz kriminogene sredine i da je legalno posedovala pištolj, koji je ostavila odmah po ulasku u centralu stranke.

Veljović je rekao da ta osoba nije želela da ugrozi druge i da je u prostorije naprednjaka najverovatnije ušla zbog ekonomskih problema.


Za sve vreme ove drame, ulaz u sedište SNS blokrali su pripadnici interventne jedinice beogradske policije, ali su građani koji dolaze na pijačni dan u Stari Merkator mogli nesmetano da prolaze.


Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došle "Vesti", radi se o D. G., rođenog 1957. godine, koji je bio vozač kombija u čuvenoj pljački u Ustaničkoj, kada su marta 2011. lopovi odneli 800.000 evra. On nije bio među optuženima za saučesništvo u pljački izvedenoj spektakularno kao u holivudskim filmovima, zbog čega su novinari ovo razbojništvo nazvali "pljačkom veka".

''Blic'' navodi da taj muškarac nije od ranije poznat policiji i da nema kriminalni dosije.

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.06.2014. 11:18
Kakvo objašnjenje li će da smisle za ovo?
Nedelja 22.06.2014. 11:44
Где баш нађе данас кад нема никог сем портира ,,,,
Nedelja 22.06.2014. 12:12
АХАХАХАХАХАХАХАХ "нападач" који хоће да се самоубије ??? АХАХАХАХАХАХ па да је и од "ботова" - превише је....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online