Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.04.2014.
13:36
Z. Marjanović - Vesti A

Zaklao sestru zbog para

Mešani prigradskog čačanskog naselja Atenica šokirani su prekjučerašnjim ubistvom Milanke Tvrdišić (66), koja je dugo godina radila u Parizu gde je stekla penziju. Ona je već godinama, od kada su ostali bez posla u Čačku, izdržavala sestru Angelinu i brata Zorana Tvrdišića (56), koji je osumnjičen za ubistvo i koji se nakon zločina bacio pod voz.

Ustanovljeno je da na telu ubijene žene nema rana od metaka, već da joj je prerezan grkljan (Foto: Arhiva)
 


Nakon penzionisanja u Francuskoj nesrećna žena se prošle godine vratila u rodni Čačak gde je živela u kući zajedno sa sestrom Angelinom.

Ubio sestru zbog para, pa se bacio pod voz!


- Angelina je otišla u prodavnicu po namirnice, a u kući su ostali Milanka i Zoran. Po povratku iz prodavnice zatekla je iskasapljeno telo sestre u lokvi krvi i odmah pozvala policiju. U prisustvu tužioca obavljen je uviđaj. Ustanovljeno je da na telu ubijene žene nema rana od metaka, već da joj je prerezan grkljan - kažu za "Vesti" iz čačanske policije.

Put u Francusku

Nesrećna žena primala je francusku penziju i planirala je da otputuje u ovu zemlju kako bi završila administrativne formalnosti. Međutim, ubijena je dan pred putovanje.
- Bila je tiha i skromna žena. Došla je da starost proživi u rodnom kraju. Brat je dolazio da im pomaže oko kuće i iznenađeni smo zločinom koji se dogodio - kaže Predrag Đurović, prvi komšija porodice Tvrdišić.

Prema do sada prikupljenim podacima, do svađe između brata i sestre došlo je najverovatnije zbog novca koji je navodno starija sestra obećala bratu za izgradnju kuhinje u njegovoj kući u Čačku. Milanka Tvrdišić nije htela da mu da novac, pošto je za izgradnju kuhinje već davala veće sume novca. Kako je utvrđeno prema dokazima na mestu zločina, onda je Tvrdišić uzeo nož i verovatno u nastupu besa zaklao sestru.


On je odmah po zločinu pobegao u nepoznatom pravcu. Kada je Angelina Tvrdišić našla iskasapljeno telo sestre i pozvala policiju, odmah se posumnjalo da je on ubica. Organizovana je potraga za Tvrdišićem.


Nakon nekoliko sati policiji u Čačku je javljeno kako je u selu Prijevor voz koji saobraća na liniji Kraljevo-Požega udario u nepoznatu osobu na pruzi. Policija je obavila uviđaj i ubrzo utvrdila kako je reč o Tvrdišiću za kim je policija intenzivno tragala. Kako je utvrdila istraga, pošto je zaklao sestru, pobegao je i odlučio da počini samoubistvo skočivši pod voz.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online