Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.03.2014.
12:39
Vesti A

Iz Italije na sahranu sina

Otac desetogodišnjeg dečaka B. C. stigao je iz Italije, gde radi da ishrani porodicu, u Beograd da sahrani sina. Kuća je zavijena u crno, a još se ne zna ni od čega je dečak koji se aktivno bavio sportom umro na školskom odmoru.

Nesrećnom mališanu nije pomogla ni brza intervencija hitne pomoći
 


Ukućani su skrhani od bola. Komšije kažu da su se tokom cele noći iz njihove kuće čuli jauci i plač, a da je nekima od bola pozlilo.


- Najveća tragedija koja čoveka može da zadesi jeste gubitak rođenog deteta. Šta da vam kažem, kada izgubite dete više nema života. A to jadno dete bilo je dobro. Vaspitano, živahno, nije se desilo da prođe, a da nasmejano ne nazove dobar dan i porazgovara malo. Kada sam čuo da je umro, glava me je zabolela - priča čovek iz komšiluka.

Umro učenik na školskom odmoru


On kaže da je vest o dečakovoj smrti prvo čuo na televiziji, a da nije mogao da poveruje da je reč o dečaku koga je viđao svakog dana po nekoliko puta. Kasnije je saznao da je samo baka bila kod kuće kada su došli iz škole da jave šta se dogodilo, dok je majka odvela devojčicu na plivanje.


Priča da je otac nesrećnog mališana za nesreću čuo u Italiji gde radi, dok je majka ceo život u Beogradu posvetila deci. Kada je čuo za nesreću, otac pokojnog dečaka odmah je iz Italije krenuo za Beograd.

Čeka se obdukcija

Dežurni lekar u Tiršovoj Spasoje Radulović rekao je da je mališan po prijemu prebačen na intenzivnu negu, gde je konstatovano da nema znakova života.
Nakon obdukcije biće utvrđen uzrok dečakove smrti, a sada se samo pretpostavlja da je imao izliv krvi na mozak ili srčani udar.

- Prvo su mu kazali da je u komi, tek kada je u tri ujutro došao u Beograd saznao je da mu je sin umro. Mala sestra, koja ima pet godina, još ne zna da više nema brata. Ne znam kako će joj reći. Pa, bili su nerazdvojni - kaže komšija.


Da podsetimo, nesrećni dečak pohađao je treći razred. U petak se požalio na glavobolju i mučninu, ali je uprkos tome na velikom odmoru igrao košarku. Oko četiri sata posle podne nekoliko puta je zastao jer mu nije bilo dobro. Iznenada je posrnuo, ali najbolji drug ga je zadržao i pomogao mu da sedne na šaht, gde se onesvestio. Hitna pomoć je čitav sat pokušavala da ga vrati u život, ali u tome, nažalost, nije uspela.


Najteže je bilo dečakovom najboljem drugu, koji je prvi došao da zapali sveću na mestu tragedije. Njegov primer sledila su ostala deca. U foliji pored sveća stajao je sendvič koji, kažu, nesrećni dečak nije stigao da pojede.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.03.2014. 17:04
Tuga....žalost.....neprebol......
Ponedeljak 17.03.2014. 13:13
Dodje mi da vt ristim od tuge.kako je zalosno, cemu posle ziveti.to nije vise zivot.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online