Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 12.02.2014.
14:54
Naše novine A

Oslobođen jedan od napadača na Fedora

Dejan Mihajlović (40), jedan od četvorice privedenih radnika obezbeđenja splava "Saund" optuženih za ubistvo Fedora Frimermana (30), pušten je iz pritvora i sudiće mu se za nasilničko ponašanje, a ne za ubistvo.

Jedan od četvorice privedenih radnika obezbeđenja "Saunda" optuženih za ubistvo Fedora (30), pušten iz pritvora i sudiće mu se za nasilničko ponašanje, a ne za ubistvo
 

Da podsetimo, pre dve nedelje je podignuta optužnica protiv četvorice bivših radnika obezbeđenja splava "Saund" Dejana Mihajlovića, Negomira Uroševića (25), Denisa Pavlova (39) i Dušana Davidovića (27), zbog sumnje da su 25. jula prošle godine učestvovali u ubistvu Fedora Frimermana.

Mihajlović je pušten na slobodu i, za razliku od preostale trojice, neće mu se suditi za ubistvo, već isključivo za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

Ovu informaciju potvrdila je i Mihajlovićev branilac, advokat Maja Trkulja, ističući da je njen klijent pre desetak dana pušten iz pritvora u kome se nalazio od jula.

Šutirali ga do smrti!

Fedor Frimerman brutalno je ubijen, dok je njegov prijatelj Milan Modrinić (39) teško povređen u tuči koja je izbila 25. jula, oko tri časa ujutro, ispred novobeogradskog splava "Saund" na Savskom keju. Svedoci su tada objasnili da je njih dvojicu obezbeđenje ovog splava brutalno šutiralo i bez prestanka udaralo nekoliko minuta, dok su oni nepomično ležali na travnjaku, u neposrednoj blizini splava, a da su brojni očevici u šoku samo posmatrali.

- Uložili smo žalbu na optužnicu i sada čekamo odgovor. Ništa više od toga ne mogu da vam kažem, kratko je objasnila Trkulja.

Brat traži pravdu

Međutim, ovakva odluka suda samo je pobunila nikada uspavane duhove, ponovo otvorivši rane Fedorovih najbližih. Fedorov brat Filip Čolović revoltirano ističe da slučaj njegovog brata i više nego istinito pokazuje gde zaista živimo.

- Nažalost, moj brat nije jedini koji je stradao u ovakvim okolnostima, ali se nadam da će biti poslednji. Zato je neophodno da država i pravosudni organi odigraju svoju ulogu i najstrože i pravedno kazne sve koji su umešani u njegovo ubistvo. Veštak je utvrdio na obdukciji da se moj brat uopšte nije branio jer je od udarca pao u nesvest i nepomično ležao dok su ga brutalno tukli i šutirali do smrti. Šta ja treba da mislim o takvim ljudima, pita Fedorov brat, koji ne odustaje od borbe za pravdu koju, kako ističe, njegov brat zaslužuje.

Čolović ipak smatra da čitav proces ide prilično sporo i da njemu i njegovoj porodici preostaje samo da se nada da će slučaj biti priveden kraju na najpravedniji način, iako to Fedora neće vratiti među žive.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.02.2014. 16:54
Tužilaštvo, sudstvo, policija su toliko ogrezli u korupciji da naprosto se dave u njoj ! Ovakve sudske nelogične odluke dovest će do toga da će unesrećene porodice poginulih uzeti pravdu u svoje ruke po sistemu..." OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB "....druga opcija njima ne postoji i nedaj bože im vjerovati !!!
Sreda 12.02.2014. 16:28
Ne brinite,ubrzo ce i ostala trojica biti oslobodjeni,pa ne cudi sto sve cesce gradjani u Srbiji uzimaju pravdu u svoje ruke.Ne moze se izmeriti sta je vise korumpiranije,policija ili tuzilastvo,a koferce u Briselu otvara 19.poglavlje!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online