Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 23.12.2013.
18:36
telegraf.rs A

Dunjić: Nisam napao Čedu, branio sam ga!

Pred Višim sudom u Beogradu u završnoj reči, Velibor Dunjić jedan od vođa Zvezdinih navijača kome se sudi zbog sumnje da je 17. aprila u jednom restoranu u Segedinu napao Čedomira Jovanovića, je rekao da nije kriv i da je on branio Jovanovića.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović
 

- Nisam kriv, branio sam Čedu. Da mogu da vratim vreme, opet bih isto uradio – rekao je Dunjić pred sudijom.

Incident zbog kog je Dunjić uhapšen dogodio se uoči odigravanja vaterpolo utakmice između Crvene zvezde i mađarskog Segeda. Navijači su tada napali Jovanovića, njegovu suprugu i prijatelja.

Pročitajte sve što smo pisali o napadu na Čedomira Jovanovića u Segedinu OVDE

Presuda Dunjiću biće izrečena 26. decembra, odlučio je Viši sud. Na završenom glavnom pretresu, tužilaštvo je ostalo pri navodima optužnice po kojoj su Dunjić i Petrović krivi dok je njihova odbrana to negirala tražeći oslobađajuću presudu.

Saslušani su i svedoci Vladimir Osečanski - Vladimirac i Goran Čikarić – Zagor koji su rekli da su bili u “Čardi” i da poznaju Jovanovića od ranije – jedan iz teretane, a drugi sa bazena.

Osečanski je je rekao da Dunjić nije udario Jovanovića već da ga je štitio iako je lider LDP prethodno pokušao da ga udari glavom. Čikarić je naveo da je on, dok je Dunjić štitio Jovanovića, branio supurugu lidera LDP Jelenu i da su ih oboje izveli ispred restorana.

Jovanović je pred sudom 3. oktobra prepoznao Velibora Dunjića kao osobu koja ga je vređala, a potom i fizički napala 17. aprila u restoranu “Čarda” u Segedinu.

On je tom prilikom rekao da je ispred njega “stao Dunjić i tražio da napusti restoran. Pominjao je našu braću sa Kosova. Stao mi je na nogu, uhvatio me za ruku i udario me u glavu. Tako je sve počelo”, rekao je tada Jovanović.

Drugog optuženog za ovaj incident, Lea Petrovića, Jovanović je tada prepoznao kao “zapuštenog mladića, zaraslog u bradu, koji ga je prvi psovao, vređao i zatražio od njega da napusti lokal”.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.12.2013. 19:06
a kako bih ga ja tek branio.he he.
Utorak 24.12.2013. 01:57
Ako je branio Cedu Praska i treba da ide u zatvor!
Ponedeljak 23.12.2013. 21:55
A siguronosne kamere prikazuju da ga je Dunjić branio...zato braćo nemojte više braniti političare ne mešajte se ...nek dobijaju barine...zar ne vidite da zvek izvuče deblji kraj onaj ko brani. Što dalje od njih.Vidiš biju, udalji se.Jer život nas uči da u ovoj zemlji Srbiji ko je iole malo priseban ili relativno pošten ....NAJEBE.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online