Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 29.10.2013.
14:08
J. Arsenović - Vesti A

"Zver iz Đenove" ponovo u akciji

Nije prošlo mnogo a istetovirani Ivan Bogdanov, poznatiji po nadimku Zver, ponovo je ružnim postupkom dospeo u centar pažnje i u trenutku kada njegov omiljeni klub Crvena zvezda grca u dugovima, potvrdio reputaciju skandaloznog ponašanja jednog dela srpskih navijača.

Više od provokacije: Ivan Bogdanov

Bogdanov, koji je "slavu" stekao huliganskim ispadom u Đenovi pre tri godine, ovoga puta se na Fejsbuku pojavio sa podignutom rukom u stilu nacističkog pozdrava i sa majicom na kojoj je stajao natpis na nemačkom: "Aušviclend - rad oslobađa" ("Auschnjitzland - Arbeit macht frei"), poruka smrti koja je na stotine hiljada logoraša sačekivala prilikom ulaska u zloglasni nacistički logor za masovno uništenje iz Drugog svetskog rata.


I dok u tužilaštvu poručuju da nemaju osnova za krivično gonjenje Bogdanova, po društvenim mrežama sve pršti od komentara. Osim predloga da bi Bogadnovu trebalo omogućiti da nagomilanu agresiju oslobodi društveno korisnim radom, ima i onih koji nalaze opravdanje u njegovom promovisanju nacizma i poruke pod kojom je stradalo više miliona Jevreja u Drugom svetskom ratu.


Oni njegov ispad opravdavaju željom da se adekvatno odgovori navijačima Makabija koji su početak prošlonedeljne košarkaške utakmice u Tel Avivu sa Zvezdom, dočekali transparentom: "Mi smo Makabi, ko ste j... vi".


Vođa Zvezdinih navijača Ivan Bogdanov je u žižu javnosti dospeo oktobra 2010. kada je izazvao incidente u Đenovi tokom meča Italija - Srbija.


Meč je prekinut, a Bogdanov je kao predvodnik nereda osuđen u Italiji na tri godine i tri meseca zatvora, da bi kazna bila zamenjena proterivanjem iz zemlje. U Srbiju je deportovan 24. maja 2011, gde je odslužio zatvorsku kaznu od godinu dana i 11 meseci, zbog ranijeg napada na policiju i učešća u masovnoj tuči pred košarkaški meč Partizan - Crvena zvezda, juna 2006.

Umesto da mu sud pored zatvorske kazne već tada izrekne zabranu boravka na stadionima, Bogdanov je svoju huligansku karijeru krunisao u Đenovi, što je Srbiju na kraju koštalo učešća na Evropskom prvenstvu. I pored ovakve biografije i podebelog policijskog dosijea, kada su novinari kontaktirali sa njegovom majkom i ljudima iz komšiluka, dobijali su samo reči hvale za ovog nabildovanog Zvezdinog navijača!

Utorak 29.10.2013. 14:15
Bolesnik, kao i svaka bagra skinerska. I SS bi ih se gadio po tetovažama i klošarenju, a oni jadni umišljaju nešto. Šta će kukavci.
Utorak 29.10.2013. 17:28
Ovaj lik bi meni minimum 15-20 godina robijao uz težak rad. I doživotna zabrana prilaska stadionima i sportskim halama...pa bi manje on i njemu slični kaljali obraz Srbije po svjetu !!!
Utorak 29.10.2013. 18:08
Откад је политика ушла у спорт, почеле су и овакве ствари да се дешавају! Ко би други најбоље презентовао њихову идеологију него тзв. навијачи, као овај! Овај је сувише слаб за било, шта па макар му надимак био и ђаво! Најачи су само када нема никога, а иначе си мачији кашаљ!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online