Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 28.09.2013.
14:06
Vesti A

Rasporio zbog žene i ćerke

Jagodinska policija uhapsila je Radeta Petrovića (54), iz Miloševa, koji je nožem ispred prodavnice rasporio povratnika iz Pariza Miodraga Krstića (59), zvanog Mile Krca.

 

Miodragov Rođak Živorad Krstić zatekao se na mestu zločina samo nekoliko minuta kasnije. On kaže da je Miodragovo telo ležalo u lokvi krvi ispred automobila, dok je Petrović sedeo na stepeniku prodavnice i pio pivo.

- Rade je psovao Miodraga kako mu je uzeo ženu, pa bi i ćerku. Sramota! Kada sam prišao, uhvatio sam Miodraga za ruku, ali je već bio mrtav. Bio je sav isečen, a pluća su mu bila van tela. Čuo sam da je Žika Ćirić probao da zaštiti Miodraga, uhvatio je nož, ali je posekao ruku i nije uspeo da ga odbrani. Svi u selu znali su da je Miodrag uzeo Radetovu ženu. A on je sa njom imao petoro dece. Obojica su bili isti. Voleli su da popiju - kaže Živorad za "Vesti".


Miodragova ćerka Sanja Jakovljević, koja sa svojom porodicom živi u Lovcima, kaže da je Rade Petrović ubo Miodraga nožem, a onda je legao na njega i potpuno ga rasporio.

Tuđa deca milija

- Milica je sa Miodragom živela tri godine. On je primio svu njenu decu, hranio ih i brinuo o njima. Našoj ćerki, sinu, snahi, ni unučićima nikada ništa nije dao. Njenu decu je voleo, a svoju nije - ogorčeno priča Lenka.
Miodrag je bio građevinski radnik, a Rade je živeo od socijalne pomoći i dečjih dodataka. Njegov najstariji sin je druga godina srednje škole, a najmlađa ćerka četvrti razred osnovne škole.

Ona objašnjava da su njih dvojica često bili pijani i svađali se. Miodrag je pre tri godine uzeo Radetovu ženu Milicu, koja je 20 godina mlađa od njega. U početku su Rade Petrović i Miodrag bili kućni prijatelji. Zajedno su pili i jeli, vozili se kolima.


Lenka Krstić bila je u braku sa Miodragom, a onda ju je 2000. godine izbacio iz kuće. Posle toga je otišao u Pariz sa drugom ženom. Kaže da je pre ubistva Miodrag hteo da izbaci iz kuće i sina Sašu, snahu Slađanu i troje njihove dece. Pre toga ih je jednom već izbacio iz kuće i oni su šest godina živeli kod Slađaninih roditelja, a onda su se vratili.


- Snaha je razmišljala da pobegne kroz prozor. Onda je došao Rade i pili su celog dana. "Ajde, ženo, idemo našoj kući da čuvamo našu dečicu", Rade je govorio Milici. Ali, ona nije htela. Onda su kolima otišli u prodavnicu. Mislili smo da će kao i do sada da se napiju, pobiju i vrate kod Miodraga da jedu i piju - navodi Lenka.

POVEZANE VESTI

Subota 28.09.2013. 15:12
cccc svaki dan ubistva samoubistva saobracaj i drugo ,jadna srbijo ,gori smo od africkih drzava ,gori od plemena u amazoniji,sta se to dogadja sa srbijom ,narod poludeo ,nestasice ,ekonomska kriza ,mozda sve to utice i potstice ljude na takve zlocine ,jadni mi Srbi i nasa drzava
Subota 28.09.2013. 17:20
Kod obicnog coveka je razlog siromastvo i alkohol,kod obrazovanih i savremenih je droga i prihicki problemi pa opet dodje na isto.
Subota 28.09.2013. 16:38
Gine se gore i više nego da je ratno stanje....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online