Subota 28.09.2013.
14:06
Vesti

Rasporio zbog žene i ćerke

 

Miodragov Rođak Živorad Krstić zatekao se na mestu zločina samo nekoliko minuta kasnije. On kaže da je Miodragovo telo ležalo u lokvi krvi ispred automobila, dok je Petrović sedeo na stepeniku prodavnice i pio pivo.

- Rade je psovao Miodraga kako mu je uzeo ženu, pa bi i ćerku. Sramota! Kada sam prišao, uhvatio sam Miodraga za ruku, ali je već bio mrtav. Bio je sav isečen, a pluća su mu bila van tela. Čuo sam da je Žika Ćirić probao da zaštiti Miodraga, uhvatio je nož, ali je posekao ruku i nije uspeo da ga odbrani. Svi u selu znali su da je Miodrag uzeo Radetovu ženu. A on je sa njom imao petoro dece. Obojica su bili isti. Voleli su da popiju - kaže Živorad za "Vesti".


Miodragova ćerka Sanja Jakovljević, koja sa svojom porodicom živi u Lovcima, kaže da je Rade Petrović ubo Miodraga nožem, a onda je legao na njega i potpuno ga rasporio.

Tuđa deca milija

- Milica je sa Miodragom živela tri godine. On je primio svu njenu decu, hranio ih i brinuo o njima. Našoj ćerki, sinu, snahi, ni unučićima nikada ništa nije dao. Njenu decu je voleo, a svoju nije - ogorčeno priča Lenka.
Miodrag je bio građevinski radnik, a Rade je živeo od socijalne pomoći i dečjih dodataka. Njegov najstariji sin je druga godina srednje škole, a najmlađa ćerka četvrti razred osnovne škole.

Ona objašnjava da su njih dvojica često bili pijani i svađali se. Miodrag je pre tri godine uzeo Radetovu ženu Milicu, koja je 20 godina mlađa od njega. U početku su Rade Petrović i Miodrag bili kućni prijatelji. Zajedno su pili i jeli, vozili se kolima.


Lenka Krstić bila je u braku sa Miodragom, a onda ju je 2000. godine izbacio iz kuće. Posle toga je otišao u Pariz sa drugom ženom. Kaže da je pre ubistva Miodrag hteo da izbaci iz kuće i sina Sašu, snahu Slađanu i troje njihove dece. Pre toga ih je jednom već izbacio iz kuće i oni su šest godina živeli kod Slađaninih roditelja, a onda su se vratili.


- Snaha je razmišljala da pobegne kroz prozor. Onda je došao Rade i pili su celog dana. "Ajde, ženo, idemo našoj kući da čuvamo našu dečicu", Rade je govorio Milici. Ali, ona nije htela. Onda su kolima otišli u prodavnicu. Mislili smo da će kao i do sada da se napiju, pobiju i vrate kod Miodraga da jedu i piju - navodi Lenka.

2024 © - Vesti online