Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 27.09.2013.
03:08
telegraf.rs A

Priznao policiji - oca živog sahranio, s mrtve majke skinuo nakit!

Stravičan zločin u Niškoj Banji, u kojem su stradali Milan (71) i Slavenka (63) Stamenković dogodio se 18. septembra, ali su tela nesrećnih ljudi pronađena kasnije. Kako piše portal telegraf.rs, pozivajući se na izvore iz istrage, osumnjičeni za ubistvo - sin Dragan Stamenković - i njegova nevenčana supruga Anita, pred policijom su priznali sve što im se stavlja na teret.

Policija dobila priznanje osumnjičenog za ubistvo i pomagača
 


Prema pisanju portala, Milan Stamenković je živ bačen u septičku jamu, nakon što ga je sin Dragan pretukao motkom. Majku Slavenku Dragan ubio je na licu mesta, a onda i njeno telo bacio u jamu. Stamenković je uhapšen zbog teškog ubistva, ali je iza rešetaka i njegova nevenčana supruga Anita, koja se sumnjiči da mu je pomogla da nesuđenog svekra i svekrvu baci u septičku jamu.

- Dragan je bio kivan na roditelje što nisu odobravali njegovu vezu sa Anitom, a i ona ih je mrzela zbog toga. Milan i Slavenka su voleli Draganovu prethodnu suprugu sa kojom ima dvoje dece, i želeli su da mu se ona vrati. Zbog toga su se stalno svađali, pa je tako bilo i u veče ubistva. Kada su Dragan i Anita ušli u dvorište, dvoje staraca su u pidžamama izašli ispred kuće i počeli da ih grde - piše portal telegraf.rs, navodeći reči izvora iz istrage.
 

Pročitajte još:

* Sin osumnjičen da je motkom ubio roditelje i bacio ih u fekalije

* Starci ubijeni i bačeni u septičku jamu

- Dragan je letvom napao roditelje, zadavši im više udaraca po glavi. Sve se to dešavalo naočigled Anite, koja nije preduzimala ništa da spreči zločin, iako su starci preklinjali za život. Zatim je uz njenu pomoć telo majke, a zatim i oca, za kojeg je kazao da je bio živ i krkljao, stavio u ručna kolica, doterao ih do jame i bacio ih u rupu. Anita je negirala ubistvo, ali je priznala da je pomogla Draganu da se otarasi tela - kažu sagovornici portala iz istrage.


Dragan je ispričao i da je sa mrtve majke skinuo zlatni nakit i da im je uzeo ušteđevinu. Dan nakon ubistva, zlato je razmenio uz doplatu za nakit za Anitu vredan 2.000 evra.

Suprugu mučila savest

Kada su rođaci počeli da se interesuju, Dragan je nestanak roditelja prijavio policiji. Međutim, kako piše telegraf.rs, zločin je mučio Anitu, pa se poverila jednom od rođaka nestalih ljudi, koji su obavestili policiju. Kada je patrola stigla do njihove kuće, zatekla je Anitu pretučenu, jer je Dragan pobesneo kada je saznao da ga je izdala.


Komšije Stamenkovića tvrde da nisu ništa čuli u noći kada se dogodilo ubistvo.


- Ranije smo ga često slušali kako vrišti: “Ubiću vas, obesiću vas, zaklaću vas, baciću vas u g….” Međutim, tog 18. septembra nismo ništa čuli. Da smo slutili šta se dešava savladali bismo ludaka - kaže jedan od prvih komšija porodice Stamenković.


Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Dragan je i ranije dolazio u sukob sa zakonom, zbog krađe je nepravosnažno osuđen na šest meseci zatvora, a protiv njega je u toku i krivični postupak zbog nasilja u porodici jer je maltretirao bivšu suprugu.

POVEZANE VESTI

Petak 27.09.2013. 07:38
Neljudi, uvek je lakše otseliti se ako su već odnosi toliko poremećeni.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online