Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 19.09.2013.
15:58
Mondo, Beta A

Učenici brutalno pretukli đaka prvaka

Na Tviteru je osvanula informacija o prebijanju učenika prvog razreda osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu koji je zbog povreda završio u bolčnici. Protiv roditelja dečaka osumnjičenih da su pretukli đaka prvog razreda biće podnete prekršajne prijave, rekao je danas načelnik kragujevačke policijske uprave Ivan Đorović.

Foto: Ilustracija

"Juče je sedmogodišnji sin mog odličnog prijatelja Vukana, na samom početku školovanja u prvom razredu, od strane petorice "petaka", toliko izudaran, išutiran, izgažen da se nalazi u bolnici u Kragujevcu, sa povređenom slezinom i ko zna još kakvim fizičkim, ali i psihičkim povredama i traumama. Jedan od tih maloletnih napasnika je sin lokalnog policajca. Da li to znači da je maloletni nasilnik unapred oslobođen?Da li se direktor škole oglasio?", naveo je korisnik Tvitera koji je upoznat sa incidentom.

"Zaprepašćen sam i molim sve koji vide ovaj post da ga podele i pričaju o ovom događaju, kako nekim čudom ne bi završio ispod tepiha, u nekoj fioci. Pomozimo ovom prvačiću, ali i svakom drugom detetu, da ne postanu žrtve vršnjačkog nasilja", naveo je on.

Đorović je za agenciju Beta kazao da je policija identifikovala dvojicu dečaka petog razreda osnovne škole u Aranđelovcu koje sumnjiči da su pretukli učenika prvog razreda iste škole.

Prema njegovim rečima, sa osumnjičenima je obavljen razgovor u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad, školskog policajca i roditelja. Đorović je kazao da je reč o "izolovanom slučaju u Šumadiji" i da poslednjih pet-šest godina nije bilo sličnog događaja.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.09.2013. 20:11
Dok ucitelji i nastavnici nebudu dobili ingerencije da mlate ucenike kao sto su nas nekad mlatili, nema 'leba.
Četvrtak 19.09.2013. 17:56
Diskriminacije od strane starijih djaka u odnosu na mladje je uvek bilo ali u poslednje vreme eto sve cesce i brutalnije..krivica nije samo kod roditelja mada su oni najglavniji u vaspitanju vec i kod ucitelja...znam vrlo dobro kakav je bio moj pravi pedagog castan covek koji nam je od polaska u skolu svojim pricama ulivao ljubav prema svakom bicu...danas toga gotovo i nema jer se sve svelo na kuknjavu oko egzistencije a mlad covek je licnost koju treba pravilno usmeriti...ne kazem da ih je neko vaspitao da se ovako ponasaju alli nije ni odvojio vreme za njih..prepusteni sebi rade ovakve stvari i vrlo ce tesko da se nesto ispravi kasnije...zao mi je malog decaka i sve dece uopste...
Četvrtak 19.09.2013. 18:07
Ove "petake" treba predat organima LBGT da jih naguze i smire :))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online