Četvrtak 19.09.2013.
15:58
Mondo, Beta

Učenici brutalno pretukli đaka prvaka

Foto: Ilustracija

"Juče je sedmogodišnji sin mog odličnog prijatelja Vukana, na samom početku školovanja u prvom razredu, od strane petorice "petaka", toliko izudaran, išutiran, izgažen da se nalazi u bolnici u Kragujevcu, sa povređenom slezinom i ko zna još kakvim fizičkim, ali i psihičkim povredama i traumama. Jedan od tih maloletnih napasnika je sin lokalnog policajca. Da li to znači da je maloletni nasilnik unapred oslobođen?Da li se direktor škole oglasio?", naveo je korisnik Tvitera koji je upoznat sa incidentom.

"Zaprepašćen sam i molim sve koji vide ovaj post da ga podele i pričaju o ovom događaju, kako nekim čudom ne bi završio ispod tepiha, u nekoj fioci. Pomozimo ovom prvačiću, ali i svakom drugom detetu, da ne postanu žrtve vršnjačkog nasilja", naveo je on.

Đorović je za agenciju Beta kazao da je policija identifikovala dvojicu dečaka petog razreda osnovne škole u Aranđelovcu koje sumnjiči da su pretukli učenika prvog razreda iste škole.

Prema njegovim rečima, sa osumnjičenima je obavljen razgovor u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad, školskog policajca i roditelja. Đorović je kazao da je reč o "izolovanom slučaju u Šumadiji" i da poslednjih pet-šest godina nije bilo sličnog događaja.

2024 © - Vesti online