Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 08.08.2013.
15:09
Beta A

Vehabije htele da ubiju Vučića? MUP neobavešten!

Ministarstvo unutrašnjih poslova nema informacije da su vehabije, uhapšene u selu kod Aranđelovca, spremale atentat na prvog potredsednika Vlade Aleksandra Vučića, rekao je danas državni sekretar u tom ministarstvu Vanja Vukić.

MUP ne zna da je Vučić bio meta vehabija
 

"Ja sam danas kontaktirao direktora Policije Milorada Veljović koji mi je rekao da MUP nema informacije o atentatu na prvog potpredsednika Vlade", rekao je Vukić.

U selu Bosuta su u četvrtak uhapšeni Goran Pavlović i Ismet Cicvara, protiv kojih je podneta i krivična prijava zbog nelegalnog posedovanja oružja. Oni su posle saslušanja pušteni da se brane sa slobode, a pojedini mediji su preneli da su oni spremali atentat na Vučića.

Vukić je istakao da su građani bezbedni i da nema razloga za strah od terorističkih napada u Srbiji koje bi mogli da izvedu pripadnici radikalnog islamističkog pokreta vehabija.

"U Upravi kriminalističke policije postoji služba koja se bavi borbom protiv terorizma koja prati sve pojave koje mogu dovesti do takvih slučajeva. U ovom trenutku je apsolutno nemoguće da se bilo šta dogodi na bilo kom delu teritorije Republike Srbije", kazao je Vukić.

On je ukazao da je hapšenje u selu Bosuta primer dobre saradnje policije i Bezbednosno informativne agencije (BIA) i naglasio da je BIA rukovodila akcijom.

Pre skore dve godine, na teritoriji Sandzaka uhapšeno je 17 vehabija, uglavnom državljana Srbije, neposredno pošto je vehabija Mevlid Jašarević, takođe državljanin Srbije, rođen u Novom Pazaru, automatskim oružjem pucao na Ambasadu SAD u Sarajevu, u BiH.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.08.2013. 15:20
Nece njemu vehabije nista ni njemu ni bilo kojem drugom svome saborcu jer se I vucic I vehabije bore za rasturanje Srbije. Prije ce vehabije da napadnu Zukorlica koji im smeta zbog kontrole finacijskih tokova I skoro potpune politicke kontrole nad muslimanima Raske oblasti nego na vucica koji se odrece Kosova a pitanje je dana kada ce da se odrekne I Raske oblasti. Maloumni jesu ali glupi nisu da ubiju nekoga ko im tako mnogo pomaze. Prije ce biti da propagandna masina Brisela koja placa i kontrolise mnoge "slobodne novine i novinare" dize nivo vucicu I pravi od njega nesto sto on nikada nije bio "SRBIN" koji voli I brani svoju svetu Srpsku zemlju.
Četvrtak 08.08.2013. 16:15
Ovaj čovek uma pomračena rad bezumne želje vlašću svakodneno sramoti sebe sebe, što i nije nešto bitno al urušava i ona malo normalnog u Srbiji... Svi koji su mu bliski kao i njegovi sledbenici rad dobra njega kao i njegove porodice trebalo bi ovog čoveka uma pomračena privesti hitno na stacionarno lečenja... Pomozite ovom čoveku, on je bolestan...
Četvrtak 08.08.2013. 16:48
Sto nisu makli tog debila, bar da su ga namlatili da zbrise odavde.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online