Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 20.03.2013.
20:33 >> 22:17h
Beta A

Uhapšen dečak (14) zbog ubistva u Bečeju

Maloletni P.P. (14) iz Bečeja saslušan je večeras kod istražnog sudije u Višem sudu u Novom Sadu i nije mu određen pritvor, već je upućen u prihvatilište u novosadskom Centru za socijalni rad, rekao je agenciji Beta istražni sudija Miroslav Alimpić.

Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških telesnih povreda Ervinu Bilickom

Alimpić je naveo da je P.P. osumnjičen da je naneo teške telesne povrede pokojnom Ervinu Bilickom (17) iz Bečeja i dodao da je obdukcijom utvrđeno da Bilicki nije umro od tih povreda, već da se udavio u bari vode u koju je pao nakon tuče sa P.P.

"Maloletni P.P. saslušan je u prisustvu oca i branioca, kao i u prisustvu tumača za mađarski jezik, jer ne razume dobro srpski. Upućen je u prihvatilište Centra za socijalni rad, do dalje odluke suda", naveo je Alimpić.

On je rekao da Novi Sad zapravo praktično i nema prihvatilište za ovakve slučajeve i apelovao da se taj problem što pre reši i da grad dobije prihvatilište, kako maloletnici ne bi morali da budu upućivani u pritvor, zajedno sa raznim osuđenicima, gde im je
bezbednost ugrožena.

Objasnio je da je Centar za socijalni rad izašao u susret sudu i prilagodio jednu prostoriju, kako bi u nju večeras mogao da bude smešten P.P. Alimpić je rekao da će u narednom periodu biti saslušani svedoci i urađena potrebna vestačenja.

Agenciji Beta je u novosadskoj policiji rečeno da će osumnjičeni 14-godišnjak već popodne biti sproveden na saslušanje kod istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu.

Ervin Bilicki je nađen mrtav u nedelju ujutro na izlazu iz Bečeja, prema Bačkom Petrovom Selu. Po pisanju medija, njega je pretuklo nekoliko mladića.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.03.2013. 20:36
Увек полиција,када хоће одради свој посао,али онда судство тотално омане.
Sreda 20.03.2013. 22:57
Aha jel? Neko nadobudno deriste je sve to ipak uradilo a nigde tih tzv rodjaka o kojima se pisalo...sramota u svakom slucaju da se klinci u tim godinama opijaju i teraju neku silu...gde mu je otac?...ko ga je vaspitavao...mozda ne mozes nekom u dvadeset i nekoj vise nista al klincu od 14 godina mogao je itekako osim ako i on nije slican njemu pa mali video primer...
Petak 22.03.2013. 08:00
za ovo nemam reci sta se desava ako je taj decak ucinio ovo za sta ga terete realno jel ima on u glavi imalo mozga da ce sa ovim zivet ceo zivot umesto da uziva u detinjstvu i zabavlja se sa devojkama on krenuo drugim putem kako je krenuo tako ce i zavrsit
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online