Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 27.02.2013.
15:09
telegraf.rs A

Ceca nudi novu nagodbu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović spremna je da uplati novac u humanitarne svrhe, ukoliko tužilaštvo odustane od njenog krivičnog gonjenja zbog optužbi da je sa zetom Predragom Ocokoljićem pretila direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine!

Ceca opet pred sudom
 

- Podnosimo inicijativu za odlaganje krivičnog gonjenja Ražnatevićeve i Ocokoljića – rekao je advokat Miša Petrovski i predao u pisanoj formi zahtev Sudu i Tužilaštvu.

Ukoliko Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu prihvati ovaj predlog, biće određen novčani iznos koji moraju da uplate u humanitarne svrhe. Novac može biti dat i na rate, a kada se izmire sve obaveze optužnica se odbacuje i u tom slučaju ne upisuje se u njihovu kaznenu evidenciju – objašnjava sagovornik iz pravosuđa.

Pevačica i njen zet pojavili su se u Palati pravde desetak minuta pred početak suđenja.

Cecu je, kao i obično, ispred suda sačekalo nekoliko najvatrenijih “fanova” koji su joj na poklon doneli plišane medvediće i albume sa njenim fotografijama. Posle završetka suđenja, Ceca je delila autograme i fotografisala se sa obožavateljima.

Pošteno odslužila kaznu

Ražnatovićeva je u februaru odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK “Obilić” u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine, i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za “lake telesne povrede”, koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Ražnatovićeva je tvrdila da su ona i njen zet kao legitimni predstavnici FK “Obilić” tada došli u klub da Olareviću uruče rešenje Ministarstva sprota od 15. maja 2007. o povraćaju u pređašnje stanje.

Prema tom rešenju koje je Olarević odbijao da primi zvaničnim putem, FK “Mladi Proleter” dolazi u ingerenciju FK “Obilić”, kao “Mladi Obilić”, a on mora da momentalno napusti klub.

POVEZANE VESTI

Sreda 27.02.2013. 15:34
Kakve bre nagodbe,, Pa nemoze ceca kafanska pevaljka da se ponasa raskalaseno a posle da se pogadja sa sudom,, i ono sto je lezala kod kuce i to je bila velika greska.. sve joj je trebalo oduzeti i zatvoriti u normalan zatvor,, pa sta ona misli ko je ona koji k.... ! nemaju obraza ni ti advokati, neko za malu kradju odlezi u zatvoru debelo a ceca bi se pogadjala kao na pijaci a kad je bilo krasti bila je prva,, sramota za srbsko sudstvo,, tako nam i jeste u srbiji.. I ceca opet ima obraza ,, ma to je sve sami sljam i djubrad.. sramota
Sreda 27.02.2013. 15:45
ako govori da nije kriva , zašto onda nagodba ? koja neviđena sramota !
Sreda 27.02.2013. 16:06
ceca je stojala,i stoji iza svoga djela.a sta je sa onim vecim od cece?gdje je njihova humanitoravnost?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online