Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 09.04.2014.
13:15
Blic A

Ceca oslobođena krivice, fanovi u transu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oslobođena je danas, zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem, krivice za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića.

Oslobođena optužbi pa mođe da peva bez brige: Svetlana Ceca Ražnatović 

- Ovo je bilo jedno mučno suđenje koje je trajalo četiri godine, bila sam pod velikim stresom, ali mi je zahvaljujući brojnoj publici koja mi je od početka pružala podršku, bilo mnogo lakše da sve ovo prebrodim - rekla je Ceca po izlasku iz Palate pravde.

Ražnatovićeva i Ocokoljić su bili optuženi da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

Njen današnji dolazak je izazvao veliku histeriju fanova, koji su je dočekali sa cvećem i poklonima, želeći da se s njom slikaju. Među njima je bio i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli sa nastave.


Ražnatovićeva je u sud došla u pratnji obezbeđenja i advokata, a obožavaocima je obećala da će se slikati s njima nakon suđenja.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću je na teret stavljano da su, prema navodima optužnog predloga, 18. juna došli do upravne zgrade FK "Mladi proleter" i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima.

Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora "Mladog proletera", udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

Ražnatovićeva je u februaru 2012. odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine, i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.04.2014. 19:42
U toku je borba protiv kriminala i korupcije! Svi koji nemaju pare icice u corku!
Sreda 09.04.2014. 15:59
mir....mir....mir....niko nije kriv......
Sreda 09.04.2014. 20:51
OVO SVE TREBA PROMIJENIT. OD SUDOVA DO GAZDI KOJI STOJE IZA, MI PONOVO U DEVEDESETE.MOŽEŠ SVE KADA IMAŠ TVOJE NA VLASTI.PONOVO OSEĆAMO UTJERUJU STRAH ONIM BESPOMOĆNIM.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online