Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 14.12.2012.
18:56 >> 21:46h
Blic A

Izgoreo klub Ivana Ivanovića i Marije Kilibarde

U restoranu "Central park" u Pariskoj ulici u Beogradu, čiji su suvlasnici, između ostalih, voditelji Ivan Ivanović i Marija Kilibarda, izbio je požar oko 17 časova koji je zahvatio i susednu zgradu. Klub je izgoreo u potpunosti, a požar je zaustavljen nakon što je plamen zahvatio stan i tavan zgrade do njega. Tokom gašenja požara lakše su povređena tri vatrogasca.

U gašenju požara je učestvovalo 16 vatrogasnih vozila

Kako nezvanično saznaje Blic, do požara je došlo kada se zapalio dimnjak restorana.

- U gašenju požara je učestvovalo 16 vatrogasnih vozila i 62 vatrogasca - rekla je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Žugić Vuksanović.


Prema njenim rečima, požar je izbio u dimnjaku, a zahvatio je i krov, kome su zbog izolacije, vatrogasci teško prilazili. U trenutku izbijanja požara u restoranu je bilo gostiju, ali srećom niko nije povređen. Požar se proširio i na unutrašnjost objekta.

Vatrogasci su po naređenju nadređenih sišli sa krova objekta, jer je plamen izbio napolje. Nisu uspeli da probiju krov "Central parka" i lokalizuju požar jer je napravljen od trostrukog lima. Jedina olakšavajuća okolnost bila je to što je vetar duvao u suprotnom pravcu. Požar je međutim zahvatio stan na poslednjem spratu i krov susedne zgrade.

Stan je u potpunosti izgoreo kao i deo potkrovlja, a stanari, njih 30 je evakuisano. Među evakuisanima je i bila i slepa baka stara 84 godine koja je nakon evakuacije smeštena u vozilo Hitne pomoći.

Na mesto nesreće je došao i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić koji je rekao da će svim evakuisanim stanarima zgrade koja ima 14 stanova, ukoliko to žele, biti obezbeđen smeštaj za ovu noć.

- Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan ali će vatrogasne ekipe dežurati i tokom noći - rekao je Antić.

Prilikom gašenja požara lakše su povređena tri vatrogasca koji su kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Kako nezvanično saznajemo, oni su povređeni pokušavajući da sa krova zgrade ugase požar u stanu.

POVEZANE VESTI

Petak 14.12.2012. 19:29
puno se i on trzo kad su ljudima kuce gorele.........
Petak 14.12.2012. 19:46
Надам се да ово није једини објекат који му се случајно запалио.
Petak 14.12.2012. 21:06
a ko mu je zapalio objekat? Verovatno neki patriota. Ako mu je, zasto je dovodio Mesica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online