Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 08.12.2012.
22:34
Blic A

Ubio majku, pa joj održao opelo

Psihijatrijski bolesnik Miomir Mihajlović (48) iz Niša, koji je oklagijom ubio majku Stanislavu (75), tri dana je telo mrtve žene držao na stolu dnevne sobe stana zgrade na Bulevaru Nemanjića 50! Kada je policija provalila ulazna vrata stana, odvrnuo je ventil na plinskoj boci i hteo da sve digne u vazduh!

Miomir Mihajlović je bio verski fanatik, a telo majke je okružio ikonama i svećama
 

Policija ga je savladala i sprečila veću tragediju. Psihički poremećeni čovek, koji je u februaru 2009. sebi nožem odsekao penis, ispričao je da ga je majka navodno napala i da se branio. Posle ubistva je zatvorio harmonika vrata dnevne sobe i nastavio da živi u stanu - palio je tamjan i održao je majci opelo.


- Sin ubica je bio verski fanatik. Telo majke je okružio ikonama i svećama - objašnjava sagovornik “Blica”.


Ispred vrata Miomir je napisao “Bogorodica je zakon“, a svoju sobu pretvorio u svojevrsno svetilište. Na zidove i nameštaj zalepio je više desetina ikona, palio je sveće i tamjan. Ispod jastuka je držao ikone i krstove.
 

Odsekao sebi penis i bacio ga u WC šolju

Miomir je u februaru 2009. sebi odsekao penis nožem, a zatim ga bacio u WC šolju i povukao vodu.

- On je oboleo još sa 20 godina. Godinama me je maltretirao, ali se od 2006. kada mu je preminuo otac primirio jer se plašio da će ponovo u bolnicu - pričala je Stanislava posle sinovljevog samopovređivanja.

Zet Milutin Stojiljković pokazuje stočić preko koga je tri dana ležala ubijena Stanislava


- Stanislava se nije javljala tri dana, videli smo da je ceo stan zamračen i posumnjali da nešto nije u redu. Tek kada je došla policija saznali smo istinu. Kada je uzimao terapiju bio je miran, a bez nje je bio agresivan. Majku je tukao i maltretirao. Više puta je lečen u psihijatrijskoj bolnici, a zakazale su institucije - kaže zet ubijene žene Milutin Stoiljković.


U psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici navode da je Mihajlović tu lečen 11 puta, a da je devet puta ranije bio na Klinici za psihijatriju.


- Dovodila ga je policija, a otpušten je iz bolnice poslednji put 2008. u poboljšanom stanju. Uvek su dominirali neprijateljski sadržaji prema majci - kaže direktorka bolnice u Toponici Albina Stanojević.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.12.2012. 07:23
Nije on bio verski fanati, nego psihički bolestan čovek. ljudi njegove manije , koji se okružuju ikonama, krstovima, molitvenicima, obično vrlo malo znalu o veri, svrsi vere, istorijatu vere.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online