Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 28.11.2012.
14:51
Smedia A

Otac ubijene manekenke: Sotona je ubio moju ćerku!

Edmund Červenko, otac novosadske manekenke Vladislave(25) koju je na smrt pretukao njen momak Darijan Musić, iznosi strašne detalje o poslednjim satima života svoje kćerke. – Patolog je rekao da nikada nije video tako unakaženo telo. Nema šta u njoj nije bilo slomljeno, izgubila je litar i po krvi, odvaljena joj je jetra – kroz suze priča nesrećni otac.

Kad bude počelo suđenje, tačno će se znati da li je Vladislava udarena 36 ili 96 puta. Ali nema šta nije u njoj slomio : Otac ubijene manekenke

Brutalno ubistvo Vladislave Červenko, manekenke koju je u Novom Sadu ubio njen momak Darijan Musić, ne prestaje da potresa javnost. U iščekivanju podizanja optužnice protiv Musića, mediji iz Srbije i regiona nedeljama se bave motivima ovog strašnog zločina, istražujući da li je on mogao da bude sprečen.

Edmund Červenko, otac tragično stradale Vladislave (25), tvrdi da – jeste!

"I nas je hteo da ubije!“

Drhtavim glasom, nesrećni otac priča da je njegova ubijena mezimica dugo trpela Darijanova zlostavljanja:

"I ranije ju je tukao i maltretirao. Savetovao sam je da je ostavi, da ga prijavi, ali je ona bila obuzeta strahom. Pretio joj je da će joj ubiti majku i sestru, i ona se plašila da će se njegove pretnje i obistiniti. Čekao ju je ispred zgrade, pretio joj..."

U februaru ove godine, Darijan Musić nasrnuo je džipom na Edmunda i njegovu kćerku.


"Bili smo u policiji, podneli smo krivičnu prijavu za pokušaj ubistva. Moja kćerka je rekla inspektorki sa kojom smo razgovarali: ’Čućete za Darijana Musića!

Zapamtite to ime!’ Međutim, inspektorka ga je posle pet minuta pustila..."

"Moju Vladislavu je ubila sotona, ja njega ne smatram čovekom", govori Edmund.


U prvim danima posle tragedije, nesrećni otac ispričao je da je Darijan Musić iglom urezao na telu pokojne Vladislave od ramena do malog prsta datum svog rođenja.


Nepuna dva dana posle zločina, prilikom hapšenja u blizini Novog Pazara, Darijan Musić nije pružao otpor. Policija ga je otkrila kada se ulogovao na Fejsbuk.


Musić je priznao da je počinio zločin, i to preko svog profila na Fejsbuku. Javnost je bila šokirana njegovom porukom


Prilikom saslušanja, ubica Musić plakao je kao dete.

Prisećajući se odlaska na Institut za sudsku medicinu, gde je trebalo da identifikuje telo svoje kćerke, Edmund otkriva da je nije prepoznao:

"Telo je bilo potpuno smrvljeno udarcima. On je nju tukao dok joj nije odvalio jetru! Patolog Takač je rekao da je u tom trenutku, kad joj je odvaljena jetra, Vladislava već izgubila litar i po krvi. Rekao je da tako unakaženo telo nikada nije video... Ubica se nije zadovoljao jednim udarcem... Kad bude počelo suđenje, tačno će se znati da li je Vladislava udarena 36 ili 96 puta. Ali nema šta nije u njoj slomio..."

Kad su zatvorenici Okružnog zatvora u Novom Sadu čuli da Musića dovode u pritvor, spremili su se da mu prirede pakao koji je devojka preživela.

 

Dok grli beli krst na grobu svoje kćerke, Edmund Červenko jeca:

"Sve nas je zavio u crno, i sestre, i brata, i mene, i majku, i sve... Ovo ne sme ni da se zaboravi, ni da se oprosti! Moja kćerka se oslobodila, ali njenom ubici pakao tek predstoji. Jer, ako ima pravde i Boga, on će biti osuđen na najstrožu moguću kaznu..."

POVEZANE VESTI

Sreda 28.11.2012. 15:15
Strasno je citati ove recenice koje je otac izrekao i mogu samo da kazem da dogod je blagog zakona prema nasilnicima desavace se tragedije...sta vredi ako su sve pokusali ako su ga prijavljivali i zalili se ako niko to nije ozbiljno uzeo u razmatranje...covek koji pravi nasilje samo jednom da ga privedu zbog toga i ne shvate da je to potencijalni ubica nedopustivo je...zakazali su i psiholozi i policija i sudije...a mi citaoci samo se zgrazavamo do ne daj Boze sledeceg slucaja...Ko zna i od ovih amnestiranih koliko zena devojaka ne spava mirno znajuci da je na slobodi njihov mucitelj...da li nekog uopste briga za to?
Četvrtak 29.11.2012. 19:07
Ne brini ćale sad ga jeb.. u zatvoru zbog toga. Ja kad sam bio tamo svi koji su sa takvim delima dolazili prolazili kroz sve i svasta, osim sexa ovo drugo ne smem ni da nabrajam. iskreno nece me cuditi ako izvrsi samoubistvo tamo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online