Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 18.04.2014.
13:46
kurir-info.rs A

"Biraj šta da ti lomim": Vladislava prijavila Musića, ali niko ništa

Da je novosadsko sudstvo radilo svoj posao i reagovalo na vreme, još pre dve godine bi smestilo iza rešetaka Darijana Musića i tako ga sprečilo da ubije manekenku Vladislavu Červenko! Za ovaj skandalozan propust novosadskog tužilaštva saznalo se tek juče, kad je u Osnovnom sudu u Novom Sadu počelo suđenje Musiću po krivičnoj prijavi koju je pokojna Vladislava protiv njega podnela još 15. jula 2011. godine.

Vladislava je, čitavih 16 meseci pre nego što je ubijena, prijavila policiji kako je Musić (na slici) zlostavlja i preti joj. I nikom ništa!
 

Vladislava je tada, čitavih 16 meseci pre nego što je ubijena, prijavila policiji kako je Musić zlostavlja i preti joj. Dve nedelje kasnije, 27. jula 2011, policija je krivičnu prijavu dostavila Osnovnom tužilaštvu, ali je ona, po svemu sudeći, sve vreme držana u fioci. Da paradoks bude veći, Musić je za ovo krivično delo optužen 9. jula 2013, dakle punih osam meseci nakon krvavog zločina, pa mu se sada, osim za ubistvo, u odvojenom postupku sudi i za zlostavljanje nesrećne devojke.

- Tog dana Vladislavu je ispred zgrade u kojoj je živela s majkom napao verbalno: "Šta si juče radila? Napravila si kretena od mene. Biraj šta hoćeš da ti slomim, da li ćeš nos ili prst. Nos sam ti već lomio, pa znaš kako je, malo će biti krvi, a možda ti je bolje prst na levoj ruci, mali, jer ga ne koristiš“. Nakon što ga je molila da je ne tuče, Musić je seo na

Negirao krivicu. Majka mu donela keks i jogurt

Musića je juče ispred sudnice dočekala majka Borka, koja mu je u providnoj kesi donela kutiju keksa i jogurt. Inače, Musić je na jučerašnjem suđenju bio bahat, a na pitanja tužioca odgovarao je svađalačkim tonom. Prethodno je negirao navode iz optužnice.

motor i odvezao je malo dalje od zgrade, nastavio da je vređa i počeo da je udara po glavi, čupa za kosu i da joj zavrće levu ruku, navodi se u optužnom predlogu.

Tužilaštvo bez komentara

Ovo izgleda nije bilo dovoljno alarmantno za novosadsko tužilaštvo, koje je svojim nečinjenjem praktično postalo saučesnik u ubistvu Vladislave Červenko. Njena sestra Tanja Červenko, kad je juče saznala za novo suđenje monstrumu, na sav glas je zavrištala!

- Neka je sramota celu državu! Da su reagovali svaki put kada smo ga prijavljivali, naša Dada bi bila živa. Sada ga terete, kada nje nema. Igraju se s nama i našim živcima. Da mogu, prodala bih kuću i otišla iz ove sramne zemlje! Oni su mu dozvolili da je ubije, pa ga onda terete što ju je tukao. Pa gde to ima?! - jecajući je rekla Tanja Červenko.

Kurir je juče pokušao da dobije izjavu u novosadskom tužilaštvu, ali iz ove ustanove nam je poručeno da nemaju komentar.


Musić: Ne sećam se ubistva devojke

POVEZANE VESTI

Petak 18.04.2014. 16:10
Jedina adekvatna kazna za ovog manijaka jeste SMRTNA KAZNA ali da je izvrše roditelji i sestra svirepo ubijene Vladislave uz mogućnost da manijak bira šta prvo da mu polome......???!!! I da umre u istim onakvim mukama kao nesretna djevojka!!!
Petak 18.04.2014. 15:08
Siledjija orangutanskog izgleda....! Zato mu je mama u prozirnoj kesici donela keks i jogurt...! Kakvo razmaženo derište, j..o bi mu mamu i njegovu kesicu za doručak !!
Petak 18.04.2014. 15:33
Ovog manijaka osudit na siptarsku besu i pustit na slobodu,pa dokle stigne.bez da neko odgovara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online