Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 23.11.2012.
21:56
Smedia A

Opet pretučen vozač GSP-a

Vozač koji je upravljao autobusom na liniji 77 pretučen je danas na raskrsnici ulica Studentske i Tošin bunar. Na vozača je nasrnuo rođak žene koja je prethodno automobilom izazvala sudar sa GSP-ovim vozilom. Vozač je završio u bolnici u Zemunu sa teškim povredama glave.

Žena koja je učestvovala u nezgodi pobegla i ostavila rođake da isteruju pravdu

Kako je objavio "S media" portal, vozač Ž. Ž. (31) koji je upravljao autobusom na liniji 77 sa Bežanijske kose ka centru grada, dobio je batine od vozača "sitroena C4".

"Vozač autobusa došao je vozilom do raskrsnice ulica Studentske i Tošin bunar. Gospođa koja je upravljala 'sitroenom C1' mislila je da ima prvenstvo, pa je ušla u raskrsnicu i sudarila se sa autobusom. Vozač je odmah pozvao policiju, a gospođa koja je izazvala sudar pozvala je svoje rođake. Čuvši od njih da je kriva za udes, sela je u automobil i pobegla, ostavivši rođake da se svađaju sa vozačem autobusa. Između radnika GSP-a i rođaka žene koja je izazvala sudar pale su teške reči, a onda su sevnule i pesnice", rekao je izvor iz GSP-a!

Dok je policija izašla na lice mesta, vozač je pretučen. On je zadobio teške povrede glave, što su konstatovali i lekari Hitne pomoći koji su ga odvezli u zemunsku bolnicu.

Iz sindikata GSP-a "Nezavisnost" apeluju na nadležne da vozači dobiju status službenih lica. Time bi, smatraju lideri sindikata, radnici javnog saobraćaja bili zaštićeniji od nasrtljivih vozača i putnika koji neretko koriste pesnice kako bi isterali "svoju pravdu".

POVEZANE VESTI

Petak 23.11.2012. 22:17
Putnici GSP-a treba da dobiju status službenih lica ! A vozači PRVO treba da prestanu da podržavaju korumpirane sindikate, koji im UNIŠTIŠE firmu ! Samo 500 od 3500 vozača je u NORMALNIM sindikatima, koji zahtevaju zaustavljanje PLJAČKE GSP-a ?! U ovom konkretnom slučaju, ne radi se o napadu na vozača GSP-a, već o sukobu između učesnika u saobraćajnoj nezgodi !!! Pretpostavljam da je vozač vređao ženu koja je izazvala udes, što mu uopšte NIJE trebalo u trenutku šoka, koji svako lice prolazi u trenutku sudara !!!
Subota 24.11.2012. 07:21
Status slu\benih lica, pravo da nose i koriste oru\je, pa da vidimo onda smrdljive putnike...
Nedelja 25.11.2012. 15:59
Pod jedan napali su decka na radnom mestu. Pod dva napali su ga u gomili. Pod tri radice narednih godinu , dve dana samo za sudske troskove jer ce vozac verovatno podici tuzbu protiv njih. I pod cetiri ako se budu bunili verovatno ce dobiti batine.... :)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online