Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 22.11.2012.
15:45 >> 18:25h
Blic A

Tuča komunalaca i prodavaca isped pijace

Beograđanin A. J. (26) povređen je u sukobu sa komunalnim policajcima danas oko 12 sati ispred pijace u Bloku 44 u Ulici Jurija Gargarina . Hitna pomoć mu je sanirala povrede na licu mesta, a potom je priveden u policijsku stanicu na saslušanje. A. J. je u policiji priznao da je batine od komunalnog policajca dobio pošto ga je udario u grudi.

Komunalci u okršaju sa uličnim prodavcima ispred pijace
 

Do incidenta je došlo kada je kontrola Komunalne policije tražila od uličnih prodavaca lične karte na uvid. Jedan prodavac je dao ličnu kartu, dok su ostali pobegli ka pijaci.

Dok je jedna šrodavačica pokušavala da pobegne prema pijaci noseći sa sobom smotani čaršaf, komunalni policajac je pojurio za njom, uhvatio čaršaf i počeo da je vuče. Svedoci incidenta pričaju da su ubrzo ženi u pomoć priskočili ostali prodavci i u tom komešanju jedan komunalac je izvadio službenu palicu i izudarao po glavi A. J.

Ubrzo je stiglo policijsko pojačanje, a A. J. je priveden u policijsku stanicu zajedno sa još nekoliko svedoka. Komunalni policajci na licu mesta nisu bili ovlašćeni da daju izjave, a načelnik ove službe Nebojša Tomić najavio je da će tim povodom objaviti zvanično saopštenje.

Građani A. J. i D. J. Tokom saslušanja priznali su da su danas napali komunalnog policajca u bloku 44, saopšteno je iz Policijske stanice Novi Beograd. Kako je saopšteno građani su priznali da su komunalnog policajca udarili u predelu grudi i da ih je on tada upotrebom sredstava prinude savladao.

U konsultaciji sa dežurnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odlučeno je da se A. J. i D. J. Saslušaju za krivično delo - napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i da se prijava prosledi nadležnom Tužilaštvu radi daljeg postupanja u redovnom postupku, navodi se u saopštenju.

Iz Komunalne policije su podsetili da se na istoj lokaciji početkom meseca desio još jedan incident kada je grupa nezadovoljnih preprodavaca kamenovala vozilo i patrolu Komunalne policije načinivši pritom materijalnu štetu na službenom vozilu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.11.2012. 16:46
moze im se. ko ce im brani. trebali bi da ih podsetimo da te plate njihove dolaze iz nasih plata.
Četvrtak 22.11.2012. 19:03
Pustite llude da prezivljavaju. kakva je to komunalna policija. kakve gluposti. Mi nismo jos za to treba nam vremena. To je ispravno u bogatim zemljama. A ovde je smesno. Narod je gladan i treba ga pustiti da se snalazi.
Petak 23.11.2012. 08:35
Mnogima je jedini prihod to malo sive trgovine. Bolje nego da kradu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online