Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 15.11.2012.
05:39
Blic A

Ubica godinama brutalno tukao manekenku, vozio je u gepeku kroz grad

Darijan Musić (25), osumnjičeni za ubistvo Vladislave Červenko (25) iz Novog Sada, godinama je zlostavljao nesrećnu devojku. Prijateljica ubijene ispričala je za “Blic“ da je Musić brutalno tukao Vladislavu, lomio joj je nos, ruku, vozio je u gepeku kroz grad...

Po priči osoba bliskih paru, Darijan Musić je bio bolesno ljubomoran na sve koji su bili u blizini Vladislave Červenko

- Pokušavala je da ga ostavi, ali mu se uvek vraćala. Plašila ga se i prijavljivala ga policiji zbog brutalnosti. Na kraju bi uvek odustajala od svih optužbi - potreseno priča prijateljica ubijene devojke, napominjući da je Vladislava zbog zlostavljanja tražila i pomoć psihologa. 

Ona kaže da Vladislava nije mogla da zakorači na modnu pistu jer joj je Musić to branio zbog svoje bolesne ljubomore.


- Bio je oduvek nasilan. Trpela je neverovatno batinanje, dolazila je kući s podlivima. I mi smo ga prijavljivali zbog nasilja, ali ona nije htela da ga ostavi - kroz suze priča rođaka žrtve.
 

Komšije je često viđale u modricama

Komšija osumnjičenog tvrdi da je Vladislavu često viđao da dolazi u stan Musića, kao i da se znalo da je tuče.

- Video sam je nekoliko puta s modricama. Darijan je i ranije imao problema s policijom - kaže Musićev komšija.

Patrola policije zatekla je jeziv prizor kada je u ponedeljak uveče ušla u stan ubice u Fruškogorskoj 6 u naselju Liman.


- Ležala je na podu, pretučena do neprepoznatljivosti. Oko nje je bilo krvi, a po telu je imala stravične povrede - rekao je izvor “Blica“.


U stanu Červenkovih, Vladislavina deset godina mlađa sestra leži pod pokrivačem i plače.


- Manipulisao je njome kako je hteo, potkupljujući je poklonima i drugim stvarima koje sebi nije mogla da priušti - navode prijateljice fotomodela, napominjući da je Vladislava često boravila u Darijanovom stanu, gde je on živeo s majkom.


Musić na saslušanju do detalja opisao zločin

Musić je na saslušanju u novosadskoj policiji priznao je ubistvo i do detalja opisao zločin, piše “Blic“. Njegovo saslušavanje trajalo je satima, a motiv stavičnog zločina je bolesna ljubomora uhapšenog.

Sve vesti o ubistvu manekenke Vladislave Červenko možete pročitati ovde

Musić je rano jutros uhapšen u Novom Pazaru, a potom je prebačen u Novi Sad. On je odmah nakon zločina pobegao iz Novog Sada, a veruje se da je planirao da pobegne iz zemlje. Zbog sumnje da mu je dala novac za bekstvo, novosadska policija je juče privela na informativni razgovor i njegovu majku. Musić će sutra biti priveden kod istražnog sudije na saslušanje.


Kako je “Blicu“ potvrđeno u novosadskom sudu, Musić je u oktobru osuđen na šest meseci zatvora zbog nanošenja teških povreda nanetih jednom Novosađaninu u kafanskoj tuči.


Istovremeno, protiv njega je u septembru pokrenuta istraga zbog nasilničkog ponašanja. Zbog te istrage policija je i došla do stana u Fruškogorskoj ulici da bi ga privela na saslušanje.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.11.2012. 05:46
Sad svi sve znaju a do sad su ćutali , gade mi se .
Četvrtak 15.11.2012. 07:47
Svi ekstremno nabildani ljudi(ne oni koji u teretanu idu radi zdravlja i rekreacije, vec oni na steroidima) su opasni, jer imaju neki kompleks. Ovaj je,uz to, bio i psihopata.
Četvrtak 15.11.2012. 08:17
Zao mi je devojke,ali je delimicno i sama kriva.Rodjaka izjavljuje sta je sve Vladislava prezivljavala,ali nije HTELA da ga ostavi.Da li je i sa njenom psihom bilo sve u redu?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online