Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 23.09.2012.
01:54
A

Arkanov sin traži imovinu od Cece!

Mihajlo Ražnatović (36), najstariji sin ubijenog Željka Ražnatovića Arkana, poništio je nasledničku izjavu, kojom se u martu 2000. saglasio da sva imovina pripadne pevačici Svetlani Ceci Ražnatović (38), i traži svoj deo očeve imovine, piše beogradski “Alo!“.

Bio doveden u zabludu kad je potpisivao nasledničku izjavu: Mihajlo Ražnatović
 

Arkanov sin iz braka sa Šveđankom je u prisustvu svog advokata otišao u sud u kojem je povukao svoj potpis od pre 12 godina.


- Mihajlo je u izjavi naveo da je bio uračunljiv kada je potpisivao nasledničku izjavu, ali da ona nije tačna i da je bio doveden u zabludu kada ju je potpisivao. Zatražio je da se ona poništi, a on je izjavu poništio jednom rečenicom. Upućen je da pokrene parnični postupak u vezi sa Arkanovom imovinom, što on još nije učinio - rekao je dobro upućeni sagovornik lista “Alo!“.

Kuća je pevačicina

Cecin advokat Miša Petrovski je ranije za “Alo!“ izjavio da vila u Ljutice Bogdana 3 na beogradskom Dedinju nije predmet ostavine, već druga imovina koju je Arkan posedovao, pošto je Ražnatovićeva dobila kuću u sporu sa Arkanovom prvom suprugom Natalijom Martinović.

Ova odluka je usledila pošto je posumnjao da je testament njegovog oca falsifikovan. Inače, ostavinski postupak inicirali su pre dve godine Arkanova bivša supruga Natalija Martinović, s kojom ima četvoro dece, Mihajlo Ražnatović i Anđela Ražnatović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka s beogradskom glumicom Ljiljanom Mijatović. Međutim, postupak je zastao upravo zbog poništavanja nasledničke izjave Mihajla Ražnatovića.


- Kada Mihajlo pokrene i završi parnicu, moći će i da se nastavi ostavinski postupak. Postupak ostavine iza pokojnog Arkana nikad nije počeo. Vođena je ostavinska rasprava samo između Cece i Natalije, i to samo za kuću, ali pravi postupak ostavine nikad nije pokrenut. Arkan ima devetoro dece i svi su zainteresovani za deo nasledstva, a to će zatražiti i preko suda - rekao je za “Alo!“ prijatelj porodice Ražnatović.


I dok Mihajlo Ražnatović i Natalija Martinović ne žele da daju izjave za medije, Vojin Martinović (29), Arkanov sin iz braka s Natalijom koji živi u Americi, u januaru je izjavio da je testament o Arkanovoj ostavštini lažiran.
 

Živi u Španiji?

Mihajlo je Arkanov sin iz braka sa Šveđankom, a u Srbiju je došao da živi 1992. Bio je oženjen Šveđankom s kojom je dobio ćerkicu Mikaelu. Jedno vreme je držao i japanski suši bar u centru Beograda, a napisao je i memoare “Sin tigra“. Medijske stupce je punio i zbog veze s makedonskom pevačicom Karolinom Gočevom. U međuvremenu je napustio zemlju, a navodno živi u Španiji, dok neki veruju da je u Švedskoj. Pošto je nekoliko godina uspešno igrao hokej kao profesionalac u Švedskoj, godine 2006. je dobio angažman u Španiji u slavnom klubu Barselona. U tom klubu je igrao pod svojim švedskim imenom Mikel, koje mu je dala majka Agneta.

 

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.09.2012. 07:09
Imaju pravo, ako su bili zavedeni.
Nedelja 23.09.2012. 21:59
Mihajlo je veliki lazov ,pricali su mi njegovi drugovi da je morao da pobegne jer su ga vijali ljudi kojima je duzan...laze i vara ali od koga je nista se drugo nije ocekivalo..a ovo oko testamenta se desava jer su sve potrosili jos pre zvanicne podele pa posto nisu u stanju da zarade oni se otimaju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online