Nedelja 23.09.2012.
01:54

Arkanov sin traži imovinu od Cece!

Bio doveden u zabludu kad je potpisivao nasledničku izjavu: Mihajlo Ražnatović
 

Arkanov sin iz braka sa Šveđankom je u prisustvu svog advokata otišao u sud u kojem je povukao svoj potpis od pre 12 godina.


- Mihajlo je u izjavi naveo da je bio uračunljiv kada je potpisivao nasledničku izjavu, ali da ona nije tačna i da je bio doveden u zabludu kada ju je potpisivao. Zatražio je da se ona poništi, a on je izjavu poništio jednom rečenicom. Upućen je da pokrene parnični postupak u vezi sa Arkanovom imovinom, što on još nije učinio - rekao je dobro upućeni sagovornik lista “Alo!“.

Kuća je pevačicina

Cecin advokat Miša Petrovski je ranije za “Alo!“ izjavio da vila u Ljutice Bogdana 3 na beogradskom Dedinju nije predmet ostavine, već druga imovina koju je Arkan posedovao, pošto je Ražnatovićeva dobila kuću u sporu sa Arkanovom prvom suprugom Natalijom Martinović.

Ova odluka je usledila pošto je posumnjao da je testament njegovog oca falsifikovan. Inače, ostavinski postupak inicirali su pre dve godine Arkanova bivša supruga Natalija Martinović, s kojom ima četvoro dece, Mihajlo Ražnatović i Anđela Ražnatović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka s beogradskom glumicom Ljiljanom Mijatović. Međutim, postupak je zastao upravo zbog poništavanja nasledničke izjave Mihajla Ražnatovića.


- Kada Mihajlo pokrene i završi parnicu, moći će i da se nastavi ostavinski postupak. Postupak ostavine iza pokojnog Arkana nikad nije počeo. Vođena je ostavinska rasprava samo između Cece i Natalije, i to samo za kuću, ali pravi postupak ostavine nikad nije pokrenut. Arkan ima devetoro dece i svi su zainteresovani za deo nasledstva, a to će zatražiti i preko suda - rekao je za “Alo!“ prijatelj porodice Ražnatović.


I dok Mihajlo Ražnatović i Natalija Martinović ne žele da daju izjave za medije, Vojin Martinović (29), Arkanov sin iz braka s Natalijom koji živi u Americi, u januaru je izjavio da je testament o Arkanovoj ostavštini lažiran.
 

Živi u Španiji?

Mihajlo je Arkanov sin iz braka sa Šveđankom, a u Srbiju je došao da živi 1992. Bio je oženjen Šveđankom s kojom je dobio ćerkicu Mikaelu. Jedno vreme je držao i japanski suši bar u centru Beograda, a napisao je i memoare “Sin tigra“. Medijske stupce je punio i zbog veze s makedonskom pevačicom Karolinom Gočevom. U međuvremenu je napustio zemlju, a navodno živi u Španiji, dok neki veruju da je u Švedskoj. Pošto je nekoliko godina uspešno igrao hokej kao profesionalac u Švedskoj, godine 2006. je dobio angažman u Španiji u slavnom klubu Barselona. U tom klubu je igrao pod svojim švedskim imenom Mikel, koje mu je dala majka Agneta.

 

2024 © - Vesti online