Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 14.09.2012.
10:13
Alo A

Otele devojčicu i obrijale joj glavu

Učenice starosti 17 i 18 godina iz Negotina u utorak popodne otele su svoju drugaricu staru 13 godina, a potom je tukle i obrijale joj deo glave, saznaje beogradski Alo.

Foto - ilustracija: Prebijanje 13-godišnje učenice šokiralo Negotin
 

Sudija Višeg suda za maloletnike odredio je do mesec dana zadržavanja maloletnici, dok je njena godinu dana starija drugarica A. K. trenutno u bolnici zbog šećera, koji joj je skočio pet puta više od normalne vrednosti. Ispred njenih vrata u bolnici dežuraju policajci.


Ovaj nemili incident dogodio se u Negotinu i već danima se prepričava. Dve tinejdžerke od 17 i 18 godina iznajmile su kuću jer su rešile da se osamostale. U ponedeljak su na društvenoj mreži "fejsbuk“ videle da ih na "zidu“ pominje devojčica od 13 godina.

Zbog traume neće ići u školu određeno vreme

Maltretirana devojčica jedno vreme neće ići u školu, bar dok joj ne poraste kosa, ali i dok makar malo zaboravi traume, koje su joj nanele nasilne "drugarice".

"Kada su videle da ih devojčica proziva, poslale su joj poruku na mobilni telefon, tražeći da je odmah vide i da izađe u dvorište. Devojčica, koja je bila na času, iz straha je odmah napustila nastavu i našla se sa svojim otmičarkama. Razbesnele devojke uzele su maloletnicu za ruku i odvele je u kuću koju su iznajmile.

Jedna devojka je devojčicu, koja je imala dugu kosu, ošišala na kratko, a zatim joj je druga električnom mašinicom izbrijala polovinu glave", objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Tako isprebijanu i obrijanu izbacile su je iz kuće i zapretile joj da nikome ne govori šta su joj radile. Kada su roditelji videli svoju ošišanu ćerku, insistirali su da im kaže šta joj se desilo, a ona im je na kraju sve ispričala iako je strahovala od svojih otmičarki. Roditelji su slučaj prijavili policiji, koja je privela dve nasilnice. Međutim, iz straha ili nečeg drugoj, A. K. je pozlilo i šećer joj je skočio.

POVEZANE VESTI

Petak 14.09.2012. 10:36
To su deca koja se vaspitavaju na Turskim serijama i Grand show-u!
Petak 14.09.2012. 10:43
Чуј да се осамостале са 17 и 18 год. Оне су се осамосталиле једино од мозга.
Petak 14.09.2012. 10:53
prvo - ova vest je bila... drugo - KO JE bre iznajmio kuću maloletnicama??? treće - imaju li te maloletnice roditelje??
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online