Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 12.09.2012.
13:44
B. Đokić - Vesti A

Bugarku voleo pa ubio

Raco Lazarević (40) ubio je zbog ljubomore sa dva pucnja u glavu bugarsku državljanku Albenu Dimitrevu (45) na beogradskom Vračaru, a potom ispalio metak sebi kroz bradu.

MRTVA NA MESTU: Žrtvi metak prošao kroz slepoočnice
 


Tragedija se dogodila na parkiralištu u blizini stadiona FK Obilić kada je mirno popodne prekinulo nekoliko pucnjeva iz džipa mercedes, novosadskih registarskih oznaka.


Kako saznajemo iz istrage, Lazarević je nesrenoj ženi ispalio dva metka u glavu dok je vozila džip. Prema izjavama gostiju oblićnjeg kafića, Dimitreva je neko vreme sedela sama u džipu, kao da čeka nekoga, a onda je krenula vozilom. Međutim, posle nekoliko desetina metara se zaustavila i Lazarević je ušao u džip. Samo nekoliko sekundi kasnije, začuli su se pucnji.

OSTALA SIROČAD: Albena Dimitreva
 

- Ispalio je dva metka, a smrtonosna je bila prva prostrelna rana kroz slepoočnice. Kada se vozilo zaustavio, stavio je pištolj sebi ispod brade i opalio. Oružje mu je ispalo iz ruku i nađeno je na podu džipa, kraj njegovog desnog stopala, nezvanično saznajemo iz istrage.


Likvidaciju je prijavio policiji stanar obližnje zgrade, pored koga se zaustavio džip.


- Čuli smo nekoliko pucnjeva, onda se mercedes zaustavio. Prišao sam i video užasan prizor. Automobil je bio pun krvi. Sedišta su bila krvava, volan je bio sav krvav. Glava žene klonula je na volan i na njoj su se jasno videle rane od metka. Muškarac na suvozačevom sedištu ležao je nepomično i sav okrvavljen, priča očevidac


Policijske i uviđajne ekipe su ubrzo došle na mesto zločina i videli da Lazarević daje znake života. On je sa vrlo teškim povredama prebačen u Urgentni centar i lekari se uzdržavaju od prognoza.


Automobil je vlasništvo Albenine kompanije "Prokart" u Novom Sadu. Dimitreva je bila udata za Vasila Skačeva i za njom je ostalo dvoje dece. Kako prenose bugarski mediji, godinama se bavila i humanitarnim radom, pa je usvojila dvoje romske dece. Sve četvoro su studenti.
 

Vlasnica četiri firme


Nesrećna žena već dugo je radila u Beogradu, gde je preko svojih firmi u Bugarskoj razvila posao sa srpskim turističkim agencijama. Ona je bila sa mužem suvlasnik firme "Prokart 09", reklamne agencije "DH grup", koja se bavi angažovanjem mladih za rad na promotivnim akcijama, kao što je deljenje prosepkata za veštačku oplodnju i još dve firme. Prema pisanju bugarskih medija, većina onih koji su se prijavili za rad u toj firmi kažu da su bili namamljeni povoljnim uslovima za rad koji kasnije nisu ispunjeni.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.09.2012. 14:15
Dzip, strani drzavljanin, NS tablice na kolima, turisticke agencije...!? Ljubomora!? Ma jedino ako nije :d)))
Četvrtak 13.09.2012. 09:18
Da ju je voleo - nije. Nikada nije ni jednoj ženi donelo ništa dobrog bavljenje sa više muškaraca istovremeno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online