Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 01.08.2012.
18:51
Blic A

Bivši robijaš snimao kako muči ljubavnicu

Robert Domonkoš (29) iz Vrbasa uhapšen je zbog sumnje da je 27. jula fizički i psihički zlostavljao prijateljicu Persi M., kojoj je na koži gasio cigaretu i nakon toga je primorao da šmrče drogu, najverovatnije spid, što je snimio i mobilnim telefonom.

- Još nisam dobro i nisam u stanju da pričam o tome. Molim vas, razumite me - kratko je rekla Persa M., ne želeći da priča o torturi koju je prošla.


Kako “Blic” saznaje, Domonkoš i Persa M. bili su u emotivnoj vezi od februara, ubrzo posle njegovog izlaska iz zatvora u kome je bio zbog droge i krađa.
Persa M. je nekoliko godina starija od Domonkoša, razvedena je i ima maloletnu ćerku. Međutim, odnos im je zahladneo, a oboje tvrde da su insistirali na raskidu veze.

Foto: Ilustracija


- Osumnjičeni ju je zvao mobilnim telefonom i uzmerivao. Na kraju ona je 27. jula prijavila policiji da je uznemirava. Ali, napomenula je da ne želi da podnese prijavu protiv njega, već da ga policajci upozore da je ne zove, što su oni i uradili. Međutim, ubrzo je nekoliko puta pozvana sa skrivenog broja i kada bi se javila osoba sa druge strane je ćutala. Posle tih poziva pozvao ju je osumnjičeni uz izgovor da mu je “telefon u kvaru”. Ubrzo posle toga razvalio je vrata njenog doma i ušao - kaže sagovornik “Blica” blizak istrazi.


Kada je ušao u stan, Domonkoš je dva sata zlostavljao Persu M.


- Prvo joj je ugasio cigaretu na desnoj ruci. Žena je jaukala, a on je seo u fotelju, zapalio cigaretu i pitao je “da li da razbijem čašu pa da te nateram da hodaš po staklu”. Nakon toga je na stolu razvukao crtu belog praha i naterao je da ušmrče. Rekao joj je “to treba da te digne”. Dok je ona sva uplašena i uplakana vukla crtu, on je to snimao mobilnim telefonom - nastavlja naš sagovornik i dodaje da se ženi nakon toga slošilo, legla je na krevet, a Domonkoš je otišao.


Kada se malo pribrala, oko četiri ujutro, Persa M. je pozvala policiju i pripadnici PS Vrbas su uhapsili osumnjičenog. U njegovom telefonu nađen je i kompromitujući snimak pa se pretpostavlja da je planirao da njime ucenjuje dojučerašnju prijateljicu i da je u javnosti predstavi kao narkomanku.


Istražni sudija novosadskog Osnovnog suda odredio je pritvor Robertu D. (29) iz Vrbasa jer je surovo tukao P. M. i gasio joj cigaretu na ruci. Domonkoš je osumnjičen za prinudu, zlostavljanje i mučenje Perse M. i posle saslušanja istražni sudija Osnovnog suda odredio mu je pritvor.


Iako se pretpostavlja da ju je Domonkoš naterao da ušmrče spid, Persi M. je izvađena krv da bi se utvrdilo koju drogu joj je dao bivši prijatelj i čeka se toksikološki nalaz.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.08.2012. 12:14
Svi mi i muskarci i zene u zivotu napravimo nekad gresku i izboru ima stvari zbog kojih se ne ponosimo ali ipak najgore je kad znas sa kim si a tesis se da si ti taj ili ta koji ce tu osobu promeniti...Ne mislim da bivsim robijasima ne treba dati sansu ali kojima...ali naravno kad su emocije u pitanju malo njih razmislja...jednom mi je bilo smesno kad sam u nekom drustvu cula domacina kako kaze: Ajoj sad mi se najavio ortak da dodje upravo ga pustili iz zatvora..Jedna tu uplaseno pita: A zasto je bio u zatvoru? Ubio coveka kaze ovaj...au ona ce sa olaksanjem...dobro je ja mislila da je lopov!?...Na zalost ova zena nasela je lazima a ovo ce sigurno dobro zapamtiti...teska lekcija...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online