Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 01.08.2012.
09:27
Blic A

Iz bordela proterane u Srbiju: Albanci su za veče davali i po 100 €

"Gostima nisam pružala seksualne usluge. Plaćali su samo druženje i razgovor sa mnom. Za veče sam od gazde dobijala 40 evra, ali sam zarađivala još jer sam od svakog koktela koji bi mi gost naručio dobijala oko pet evra. Umesto koktela pila sam čaj ili sok. Za veče sam mogla da zaradim sto evra", ovo je makedonskoj policiji ispričala M. S., jedna od srpskih državljanki koja je radila u noćnim lokalima u zapadnoj Makedoniji, privedena u subotu ujutro u akciji “Zora”. .

Zarađivale novac na razgovoru i druženju
 

U raciji u bordelima “Amsterdam” u Gostivaru, tetovskom “Enerdži”, “Evropa” u Vaksincima kod Kumanova i “Orijental AS” u Žerovjanu, pripadnici Jedinice za krijumčarenje ljudi i trgovinu migrantima priveli su 40 devojaka i žena, od kojih su 22 naše državljanke.

Svedoče protiv gazde

Tri naše državljanke kojima je još ranije zabranjen ulazak u Makedoniju i koje su ilegalno ušle na teritoriju južnog suseda ostale su u Skoplju i trebalo bi da budu svedoci u postupku protiv vlasnika bordela zbog krijumčarenja migranata.

Sve Srpkinje su punoletne, iz raznih krajeva Srbije, a među privedenima ima i nekoliko studentkinja. Njih 19, među kojima i M. S, bile su smeštene u Centru za strance u Skoplju, odakle su već deportovane u Srbiju, a dobile su i zabranu ulaska u Makedoniju od tri do pet godina.


Nišlijka M. S. kaže da nije platila novčanu kaznu, ali da joj je policija prilikom racije oduzela pare.


- Ne želim da pričam o cifri, ali je za prilike u Srbiji velika. U Makedoniju sam otišla na preporuku drugarice. Provela sam više od mesec dana. Gazda je Albanac, gosti su takođe mahom bili Albanci. Meni to nije smetalo. Niko me nije maltretirao, nisam bila robinja kako u Srbiji smatraju. Pasoš je bio kod mene i mogla sam da odem kada poželim. Kao i ostale devojke. Zarada je, međutim, bila ta koja me je zadržala. U Srbiji mogu da crnčim u nekoj prodavnici, butiku za sto evra, a u Makedoniji te pare zaradim za jedno veče i to bez ikakve muke, samo družeći se muškarcima kojima se dopadam - kaže M. S.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.08.2012. 09:31
не знам шта је одвратније - да ли она прича о србима који су за време рата "трговали" са усташама и балијама, или ова где се српкиње рокају са жвалавим албанцима??? фуј бре...
Sreda 01.08.2012. 09:39
Одвратно. Наравно чиста је лаж да "нису пружале сексуалне услуге". У Србији бела куга, неожењених на све стране а наше фуксетине се хефтају са шиптарима. Треба их протерати из земље.
Sreda 01.08.2012. 09:39
Prodavnica je za tebe ambasada ti si trebala sestro da zavrsis bez bubrega pa onda pricaj o raju u kom si bila.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online