Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 02.07.2012.
03:33
Večernje novosti A

Profesora tukli metalnom šipkom

Goran Jovanović (44) iz Karavukova, profesor fizičkog vaspitanja u gimnaziji "J. J. Zmaj" u Odžacima, zadobio je teške telesne povrede kada su ga fizički napali Milan M. (51) i njegov sin Radivoj M. (25) iz Odžaka, pišu beogradski mediji.

Napadači su identifikovani i uz krivičnu prijavu sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Somboru. Jovanović je posle napada prebačen u Medicinski centar "Radivoj Simonović" u Somboru, gde je zadržan na lečenju, navode ''Novosti''.

Milan i Radivoj M. se sumnjiče da su u prošlu sredu oko 23.30 naneli teške telesne povrede Goranu Jovanoviću ispred njegove kuće u Karavukovu. Milan M. se takođe tereti za nedozovljeno nošenje pištolja i izazivanje opšte opasnosti. Policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Foto: Ilustracija

Goran Jovanović je ispričao, a očevici to potvrđuju, da su ga pred vratima dočekali napadači sa uperenim pištoljem. Zatim su ga udarali po glavi i celom telu metalnom šipkom. Od udaraca drškom pištolja zadobio je dvostruki prelom nosa na dva mesta i mnogo podliva po glavi i čitavom telu.

Sve je trajalo od deset do 15 minuta naočigled dvoje komšija, koje se nisu umešale iz straha jer je jedan od napadača u jednom trenutku pucao iz pištolja. Na pitanje koji su razlozi što je pretučen, Goran Jovanović, koji je izašao iz bolnice, ali je još u velikom šoku, kaže da na to pitanje nije mogao da odgovori ni policiji.

''Napadači su pokucali na moja vrata. Kad sam im otvorio, pitali su me za ime, a onda su počele psovke i vika sa uperenim pištoljem. Govorili su da sam silovao i šamarao njihovo dete. Naravno da nisam imao pojma o čemu se radi, niti vremena da bilo šta kažem. Nisam ih nikada pre video. Policajci su mi kasnije rekli da je moja učenica četvrte godine gimnazije, ćerka, odnosno sestra napadača, rekla ocu da sam je silovao'', kazao je on za beogradski list .

Na pitanje šta je od toga tačno, odnosno da li su optužbe roditelja devojčice osnovane, napadnuti profesor odgovara: ''Kasnije u istrazi učenica je rekla da sam je 'samo seksualno uznemiravo' i to tako što sam joj 'zatražio broj telefona' kad me je zamolila da joj pomognem kod kolega da popravi neku od devet slabih ocena na kraju školske godine''.

''Ta devojčica se zabavlja sa mladićem iz moga komšiluka i supruga i ja ih viđamo svakog dana i uvek se pozdravimo. Ona u školi ima mnogo izostanaka, ali na fizičko redovno dolazi. Da su sa mnom razgovarali, sve se moglo saznati'', kaže Jovanović, inače otac dečaka i devojčice, čija je supruga takođe zaposlena u prosveti.

Čitavo moje rvanje sa njima svelo se na odbranu da ne upotrebe pištolj i ne ubiju mene ili suprugu, koja je takođe istrčala pred kuću, a zatim je pozvala policiju i hitnu, koji su došli za desetak minuta, ali su napadači već otišli.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.07.2012. 07:31
Ovo Karavukovo je opasno mesto za življenje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online